Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Gandhi je vjerovatno zaboravila promijeniti uložak ili tampon pa je zato krvarila, pa da ju ne napadnu drugi, ona je primijenila priču o "slobodnom krvarenju" :) U ratu smo stavljali kojekakve krpe za vrijeme menstruacije i poslije ih otkuhavali kako
…prikaži još! bi netko drugi mogao upotrijebiti te iste krpe u iste svrhe jer su nam ulošci bili nedostižni :(
Me znam kako bi izgledala ta situacija da na svom radnom mjestu 8 sati "slobodno krvarim" po vešu, hlačama, radnoj stolici, i pri tom moj kolega slobodno osjeća miris prljave krvi (jer da nije prljava ne bi izlazila van). I
…prikaži još! odem u restoran na poslu nas 40-tak jedemo i nas par "slobodno krvarimo" istovremeno. I onda sjednem u gradski prijevoz i "slobodno krvarim" do kuće, pa i po trgovini i pekari u koju usput svratim. :(
Zamolila bih vas novinare istraživače ovoga portala da se raspitate ima li u zemljama Afrike, Juzne Amerike i Indije nekakva humanitarna organizacija (tipa Caritas, Crveni križ) kojoj bismo mogli poslati paket uložaka i tampona i omogućile tim ženama NORMALNO KRVARENJE!
…prikaži još!! Ukoliko saznate za takvu organizaciju molila bih vas da na svom portalu napišete članak o tom, pa i adresu posrednika u Hr koji bi skupio naše pakete i poslao u te nerazvijene dijelove svijeta.
"Slobodno krvarenje" trend je koji razbija tabue o menstruaciji
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.