Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Jeste zaista nam treba vise ovakvih recepata za nas koji smo na presnom a I za one koji nisu dobro bi doslo! Ova torta izgleda fenomenalno! Bravo Helena uskoro cu da napravim ovakvu tortu! Svaka cast!
Sve pohvale za Helenin rad i toliku inspiraciju da u tako malom izboru dozvoljenih namirnica kombinuje toliko slastica i ostalih zdravih i slasnih jela. Helena je svojim receptima na ovom i ostalim sajtovima unijela novi smisao i zelju za eksperimentiranjem
…prikaži još!em u kuhinji svima, a posebno onima koji su ograniceni iz zdravstvenih razloga da uzivaju u slasticama.
Bravo Helena, uvijek napravis odlicnu kombinaciju ukusnog,laganog, pristupacnog i sto je najbitnije zdravog.
Zdrava Krava je definitivno dobila maximalnu posjecenost uz Helenine recepte .
U nedjelju sam imala priliku probati baš ovu tortu (premijerno). Bogata različitim, a opet dobro uravnoteženim okusima, ne znam da li mi je ukusnija kora, krema ili čokoladna korica. Ili dekoracija od kurkume.:) Hvala Helena, na receptima i viziji drugačijih slastica!
Helena, bravisimo....torta ti je odlična i stvarno divljenja vrijedan tvoj stav u životu kako napraviti maksimum u svakuj situaciji...i tvoja borbenos i pozitiva kojom zračiš u kratko vrijeme su me osvojile, bravo, sigurna sam da ćemo još uživati u raznim
…prikaži još! tvojim receptima ;)
Hvala vam puno svima na prekrasnim komentarima i podršci, jako ste me razveselili a neki čak i rasplakali-suze radosnice, svaka vaša podrška daje mi još više snage u daljnim radovima. Neizmjerno vam hvala i nadam se da ćete i dalje
…prikaži još! uživati u ostalim receptima, a Zdravoj kravi hvala na ovakvoj prilici što sam se mogla predstaviti čitateljima
odlično izgleda torta, svaka čast, a sirova hrana je u svakom slučaju odličan izbor, moja jako dobra prijateljica je isto sirovojedac, prije toga nisam mogla niti zamisliti koliko zapravo ta sirova hrana može biti raznolika, prekrasna, veličanstvena i ukusna....
Draga Helena, torta izgleda famozno a i vjerujem da je takvog okusa. Isto tako moram napomenuti da i ti na slici izgledaš sretna i zadovoljna što puno toga govori. Volila bi da se češće na zdravoj kravi objavljuju tvoji recepti
…prikaži još! jer evo imala sam i prilike pratiti tvoju blog stranicu i zaista se za svakoga ponešto može pronaći. Sretno dalje u pripravcima razno raznih slastica i vjerujem da će nam zdrava krava uskoro opet omogućiti neki od tvojih recepata..nešto od tvog umijeća...jer vjerujem da si postala ekspert u pripremi. Sretno!!!
Sirovom hranom do boljeg zdravlja
Komentari 8
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.