Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Sve to organski uzgojeno je vrlo upitno ali opet nije loše znati porijeklo namirnica.Kod gospođe Rocco je najprije i najviše pozitivno djelovala činjenica da je počela razmišljati i brinuti se o sebi.Ne znači nužno da i drugima odgovara ta ista
…prikaži još!a hrana pa treba sve prilagoditi svom organizmu ili kako kaže stara kineska medicina-i terpentin će vas liječiti ako vi vjerujete da je lijek.Bitno je pokrenuti misli o ozdravljenju pa će organizam odmah reagirati. često puta je upravo stoga ono što je nekima otrov,drugima je lijek.
Blender koristiš za smoothije, frape, krem juhice i sl., a sokovnik za cijeđenje voćnih i povrtnih sokova. Npr. jabuku u blenderu uz dodatak neke tekućine možeš usitniti/izmiksati u kašicu, frape i sl., a kad ju cijediš u sokovniku, onda dobiješ
…prikaži još! samo bistri sok jer se vlakna odvoje sa strane. Po meni je zdravije i bolje usitniti cijelu jabuku (i s korom ako je neprskana) u blenderu, nego samo iscijediti sok. Nadam se da sam ti pomogla! :)
evo ja sam našla gdje se može kupiti superhrana u Hrvatskoj. U Zadru postoji trgovina zdrave hrane, zove se Bio svijet i neki dan su dobili sirovu hranu, i rekli su mi da su postali zastupnici za hrvatsku za Planet
…prikaži još! bio proizvode, slučajno sam naletila na njihovu web stranicu, pa sam ih nazvala i naručila telefonski acai, macu, guaranu i camu camu, poslali su mi poštom i platila sam pouzećem. Proizvodi su super i jako sam zadovoljna. Imaju u ponudi i kokosovo ulje, kakao maslac, a uskoro kažu da će dobiti i konopljino ulje, protein i sjemenke konoplje! Tome se veselim!
Victoria Boutenko i njezine dvije knjige "Zeleno za zdravlje" i "12 koraka do sirove prehrane" su dvije stvarno revolucionarne knjige koje bi svatko trebao imati u kućnoj biblioteci. Sa ovom ishranom treba biti strpljiv i postepeno uvoditi što više sirovog
…prikaži još! jer se organizam pomoću zelenih sokova počinje čistiti od toksina i taj proces može potrajati do par mjeseci(probavne smetnje,grčevi,mučnina,umor...ali to je samo znak da otrovi idu van).Najčešće su svi zdravstveni problemi uzrokovani nekakavim otrovima u tijelu tako da bilo koji proces čišćenja je poželjan..pražnjenje i energetski i fizički:-)
Ulje konoplje se može kupiti u Kemigu u Bauerovoj ulici.
Sirove strasti Nade Rocco
Komentari 8
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.