Ja sam našla jednu stranicu preko koje se može naručiti, al ne znam dal se može i u nekoj trgovini? :-/
Sve to organski uzgojeno je vrlo upitno ali opet nije loše znati porijeklo namirnica.Kod gospođe Rocco je najprije i najviše pozitivno djelovala činjenica da je počela razmišljati i brinuti se o sebi.Ne znači nužno da i drugima odgovara ta ista hrana pa treba sve prilagoditi svom organizmu ili kako kaže stara kineska medicina-i terpentin će vas liječiti ako vi vjerujete da je lijek.Bitno je pokrenuti misli o ozdravljenju pa će organizam odmah reagirati. često puta je upravo stoga ono što je nekima otrov,drugima je lijek.
evo ja sam našla gdje se može kupiti superhrana u Hrvatskoj. U Zadru postoji trgovina zdrave hrane, zove se Bio svijet i neki dan su dobili sirovu hranu, i rekli su mi da su postali zastupnici za hrvatsku za Planet bio proizvode, slučajno sam naletila na njihovu web stranicu, pa sam ih nazvala i naručila telefonski acai, macu, guaranu i camu camu, poslali su mi poštom i platila sam pouzećem. Proizvodi su super i jako sam zadovoljna. Imaju u ponudi i kokosovo ulje, kakao maslac, a uskoro kažu da će dobiti i konopljino ulje, protein i sjemenke konoplje! Tome se veselim!
Victoria Boutenko i njezine dvije knjige "Zeleno za zdravlje" i "12 koraka do sirove prehrane" su dvije stvarno revolucionarne knjige koje bi svatko trebao imati u kućnoj biblioteci. Sa ovom ishranom treba biti strpljiv i postepeno uvoditi što više sirovog jer se organizam pomoću zelenih sokova počinje čistiti od toksina i taj proces može potrajati do par mjeseci(probavne smetnje,grčevi,mučnina,umor...ali to je samo znak da otrovi idu van).Najčešće su svi zdravstveni problemi uzrokovani nekakavim otrovima u tijelu tako da bilo koji proces čišćenja je poželjan..pražnjenje i energetski i fizički:-)
Ulje konoplje se može kupiti u Kemigu u Bauerovoj ulici.
Molio bih nekog da mi objasni za što je najbolje koristiti blender a za što sokovnik ?
Blender koristiš za smoothije, frape, krem juhice i sl., a sokovnik za cijeđenje voćnih i povrtnih sokova. Npr. jabuku u blenderu uz dodatak neke tekućine možeš usitniti/izmiksati u kašicu, frape i sl., a kad ju cijediš u sokovniku, onda dobiješ samo bistri sok jer se vlakna odvoje sa strane. Po meni je zdravije i bolje usitniti cijelu jabuku (i s korom ako je neprskana) u blenderu, nego samo iscijediti sok. Nadam se da sam ti pomogla! :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji