Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
U davnoj mladosti imao sam djevojku, kako mladi kažu kliklnuli smo. Ljubav smo konzumirali onako kako smo morali u to doba, a ne onako kako smo željeli, dodirom, pokretom da bi došli do onog kada nestaje stvarnost. Rastali smo se
…prikaži još!e i ne znajući ništa jedno o drugom punih 40 godina. Zahvaljujući modernim sredstvima komunciraja čuli smo se telefonom te je došlo do ovog o čemu govori ovaj tekst. Veliko seksualno uzbudjenje kod oboje iako je udaljenost bila 400 km, neponovljivo za osobe preko 60 god.
Žao mi je da je komentar ograničen sa 500 znakova te nisam u mogućnsoti pravo dočarati ovaj doživaljaj, ali je divan osećaj, to je onaj osjećaj kojeg mogu doživjeti dve osobe u mladosti, sazrevanju kada je dovoljan jedan pogled, jedna
…prikaži još! pomisao na dragu osobu, jedan poljubac da polete hiljade malih leptirića, da krv jurne svom silinom u prepone. Nisam stručan da analziriam zašto je to tako, ali sam siguran jedno. Mozak nikad dovoljno proučen je taj koji šalje impulse na daljinu te se ovo dogodi.
Što je seksualna kemija i je li važna za sretnu i dugotrajnu vezu?
Komentari 2
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.