Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kako bi bilo da umjesto da se pridružujete općoj histeriji "političke korektnosti" malo podučite ljude da se ne vrijeđaju na svakojake sitnice? A što se tiče debeljuca, prasica i ogromnih babetina - podučite ih kako da smršave. Da ih ne
…prikaži još! ne bi počele vrijeđati i višekatnice koje nemaju lift...
Članak je napisan s aspekta kako biti ne uvredljiv prema punijim osobama. Izostavili ste nešto- Postoje i mršavi ljude koji možda to ne žele biti, a kojima isto tako nije ugodno kada ih netko komentira sa čuđenjem o njihovoj mršavosti,
…prikaži još! a ne kuže da je to možda toj osobi isto kao da si punoj osobi rekao da je debela!!
Svi mislie da je svima cilj biti mršav, a možda baš ta osoba ima problema sa svojom mršavošću i možda baš taj problem nije tako lako riješiv kao što svi misle?!
nažalost, današnje društvo i mediji općenito odredili su trend i važnost čovjekove vanjštine. srećom, odgajana sam tako da ljude vrednujem po unutrašnjoj ljepoti koja je od neprocjenjive važnosti i svevremenskog sjaja, tako da nikad nikoga nisam uvrijedila ovakvim primjedbama. nemam
…prikaži još!m problema ni sa vlastitim odrazom u ogledalu koji se tu i tamo zna zaokružiti zbog gurmanske crte koja je sastavni dio moje osobnosti, jer znam tko sam, što sam i koliko vrijedim. jedino što me žalosti jste izopačena ljestvica moralnih i inih vrijednosti koje nam se nameću jer većina ljudi labilnijih karaktera se povodi za trendovima koji su sve samo nisu lijepi (silikoni, botox i sl.). ljudi bi morali shvatiti da smo svi individue za sebe, da je svatko lijep na svoj način, da je ljepota baš u različitosti, a što se tiče fizičke ljepote općenito, ljepota je u očima promatrača. smatram da je za svakoga od nas predodređen "netko poseban", samo je važno prepoznati ga.
mislim dakle... nekako mi se čini da je ovaj članak nezgodan i zapravo sve ono što slijedi ispod naslova ne ide u prilog naslovu... kao da se ljudi vrijeđaju samo na komentare o tjelesnoj težini i fizičkim karakteristikama koje su
…prikaži još! uz nju vezane... svašta!!! puno je više riječi i rečenica koje mogu uvrijediti i povrijediti...
Po kojoj logici ide ovo društvo kada se oko punijih ljudi mora tapkati ko po jajima, dok je za mršave osobe normalno reći: kak si štrkljava, gle čačkalica, jel ti išta jedeš, zgledaš ko anoreksičarka itd. ??? Zašto nema riječi
…prikaži još!eči o tome? Znam ja zašto, zato što su ljudi uglavnom ljuborni na mršavije od sebe i onda je kakti to dopušteno vrijeđati dok je obrnuto smrtni grijeh.
Normalno je da mi netko kaže joj baš si mršava. Bilo bi vrijeme da onda ja krenem okolo i govorim joj kak si debela. Ne. Dobila bih izgon iz društva općenito.
Dajte se saberite.
Sedam izjava kojima vrijeđaš druge
Komentari 5
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.