Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Vlasta,
ja isto imam često problema s namirnicama koje mi smetaju, što se tiče češnjaka probaj konzumirati sušeni češnjak u bočici, on ti sigurno neće štetiti, puno je lakše probaviti ga od svježeg. Sretno!
ja imam 22 godine , 182cm sam visoka i imam 60kg, na meni je sve mršavo osim trbuha , šta god da radim neide dolje, imam gastritis i smršavila sam prije 2 god 23 kg , pala na 57 ali
…prikaži još! sam se morala podići na 60 jer mi je doktor rekao. Jedem jako malo po 4-5 obroka dnevno, navodno bi trebala biti puno mršavija s obzirom da pazim na prehranu,(nema masno jako začinjeno, slatko)... Vježbala sam i time samo gore napravila pa mi se napravio šlauf okolo naokolo a nema smisla s obzirom na moje mjere, jedino imam jače i šire kosti. Dakle što mi je činiti? Hvala
Vlasta, probaj popiti caj od komoraca nakon konzumacije namirnica koje te napuhuju. Svako tijelo je drugacije ali meni je caj komoraca (ima ga u lidlu) osobno pomogao. A iako su cesnjak i luk neizmjerno zdravi, jedi ih kada ti dodje
…prikaži još!odje zelja a nastoj izbjegavati ako je neki dan kada ne zelis izgledati napuhano, ako ides negdje i sl.
Čula sam da kod dijeta pomaže limunova dijeta 3 dl vode 1 limun žličica meda i žličica cimeta. Pa me zanima ali je to točno? Imala sam carski rez pa imam viška kila koje mi je teško skinuti.
dijanal, limun, tj. citrusi se koriste kao pomoć u mršavljenju. Zajedno sa cimetom pomažu uravnotežiti razinu šećera u krvi te topljenju masnoća. Naravno to ne znači da će sami po sebi dovesti do mršavljenja, promjene u prehrani kao i redovita
…prikaži još!ita tjelovježba su nužni. Sigurno će ti pomoći da se stvari ubrzaju, ali nemoj očekivati čuda samo po tome. Ja sam također imala carski i viška kila i tek kad sam počela redovito vježbati, voziti bicikl, raditi trbušnjake i nakon što sam izbacila večeru, kile su počele ići dolje.
ja sam prije nekih mjesec dana krenula u teretanu i svaki dan po dva sata vjezbam,izbacila sam veceru,radim vjezbe za oblikovanje stomaka,guze,nogu,i ima efekta.Uz to pijem redovno ZELENI CAJ SA LIMUNOM,koji ima izvanredan efekt ciscenja organizma i ubrzava metabolizam.Probaj,ne mozes
…prikaži još! nista izgubiti,osim,visak kilograma,..
Visoka sam 165cm i imam 51kg. Ujutro imam ravan trbuh, osim ako se nararavno navečer ne najedem. Svugdje sam poprilično mršava i trbuh mi je ujutro skroz suer. Ali čim nešto pojedem ili ćak pojedem trbuh mi se napiri i
…prikaži još! do kraja dana bude popot ogromne tvrde lopte. Zanima me kako se boriti protiv toga i kako zadržati tijekom dana ravan trbuh uz normalnu i urednu prehranu? Mući me to već duže vrijeme i jedno sam vrijeme ćak bila i na rubu anoreksije. Unaprijed hvala.
Ja sam prestala piti kavu s mlijekom i riješila se nadutosti zbog koje sam bila užasno nervozna i nisam znala što je uzrok.Prestala sam pit kavu radi drugih stvari,ali se ispostavilo da je to uzrok nadutosti.
ja sam oduvijek imala probavne smetnje,bolove, mučnine,grčeve, gotovo pa nikakvu probavu od kad znam za sebe, al sam uvijek prepisala to nečem drugom,pms,menstruacije itd.. prije tri godine pokusala sam malo pomalo izbacivati hranu od brašna odn. glutena. Nakon tri godine
…prikaži još!ine kruh, tjesteninu i slične namirnice nikako ne jedem. Da bi se nakraju uspostavilo da imam intoleranciju na gluten. najviše mi fale keksi i zeljanica :( ali kile su otišle. prvih mjeseci čak i previše. al sad se vraćaju polako xD
Riješi se nadutog trbuha i smršavi!
Komentari 12
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.