Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Koristim boju za kosu bez amonijaka poznatog proizvođača i moram naglasiti da mi je kosa nakon bojanja sjajna, zdrava i kvalitetna. Bojam se svaka dva mjeseca i nema na mojoj kosi niti jednog znaka oštećenja od boje, jer nije prirodna
…prikaži još! boja. Uz to još se i feniram dva puta tjedno i povremeno peglam kosu. Bit je u genima i kvaliteti kose, a ne bojama bilo prirodnim ili ne prirodnim. To je moje mišljenje. Što se tiče sijedih vlasi tu ne može pomoči niti jedna boja. Ja ih isto imam i zato bojam kosu, boja ih super pokrije, ali problem nastaje kada ta vlas krene rasti i onda se brzo vidi ta sijeda. Ono što je obojano i dalje je u boji. Meni kosa brzo raste i sijede se brzo i naziru, Mislim da je to sve propaganda i "svatko svoga konja hvali" što bi se reklo!
Prirodni trikovi za prikrivanje sijedih
Komentari 1
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.