Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Evo, ja sam se veselo prijavila unatoč tome što se ne volim fotografirati. To mi je bio i jedini razlog početnog predomišljanja. Na kraju je pobijedila činjenica da se svaki dan ne pruža mogućnost da te u ovakvom "poduhvatu" prati
…prikaži još! tim stručnih osoba i da sve to dobiješ "na poklon". Nadam se da će se razmatrati i oni sa manjim viškom kg, ali sa puno volje za radom. :-)
Ajde da se nešto događa i u Puli :)
Baš ste me razveseli...ja sam prijavu poslala i sada čamim čekajući pa da i ja mršavim s vama,kad mi samoj baš i ne ide ;)
Draga kalfa333, neke od naših prošlih sezona mršavljenja bile su u Splitu pa prati i dalje Zdravu Kravu jer će biti još takvih projekata. Pozdrav od Zdrave Krave
Draga vanchi74, ove sezone nismo bili u mogućnosti uključiti Zadar u projekt, ali prati i dalje Zdravu Kravu jer ćemo uskoro imati nove projekte mršavljenja. Pozdrav od Zdrave Krave
Meni su sama prijava i neulazak u program dobro došli. Nakon početnog razočaranja, započela sam ovoj 6 tjedni program. Ako sam se ufurala da to mogu s nečijom pomoći, onda mogu i sama. Pratiti ću članke "Zdrave krave" i odabrane
…prikaži još! kandidatkinje, i učiti iz njihovog iskustva. Njima želim puno uspjeha. :-)
Počinje ljetna sezona 'Mršavimo zdravo'!
Komentari 15
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.