Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pozdrav, mene zanima mora li taj "par" biti baš par u pravom smislu te riječi? Mom suprugu ne treba ni dijeta ni mršavljenje, ali bih ja prijavila sebe i bratića kao par. Je li to moguće?
Tek sam sada na komentarima vidjela da se ova sezona ponovo odnosi samo na Zagreb :-(((( A taman sam mislila kako je lijepo što ste prošle sezone proširili vidike na cijelu Hrvatsku. Nije ni lijepo niti pohvalno da nazadujete. Nažalost,
…prikaži još!t, morat ćete izbrisati i moju prijevu :-(
U potpunosti se slažem da bi se trebalo organizirat za cijelu Hrvatsku jer na Vašem portalu nije registriran samo Zagreb. Ako ste prošlu sezonu uspjeli organizirat za cijelu Hrvatsku, ne vidim razlog zašto se ne bi opet. Jednom kad se
…prikaži još! nešto dogovori lako je ugovorit i za ubuduće. Lijep pozdrav iz zlatne Slavonije!
ja prijavila sebe i svog muza, koliko smo puno kg dobili otkad smo zajedno to nam fakat treba, sramota reci da on prek 30 a ja prek 20,a tek 5 god u braku,a da ne velim da sam rodila prije mj i pol ahahaha
dobro a kad na kraju kreće sezona mršavimo zajedno???? piše da je kreće 16.travnja znači to je danas, al malo mi je čudno da se još ništa ne zna?? ako netko zna nešto više .... hvala unaprijed!!
Kako se prijaviti? Vidjela sam sada članak o Petri koja je izgubila više od 20 kg i ostala sam puf :) jako lijepo. Moje pitanje je kako se prijaviti i što je sve potrebno?
Kandidati za novu sezonu su već izabrani i možeš pročitati više o njima na http://www.zdravakrava.24sata.hr/rubrika/2/dijeta-vitalnost/mrsavimo-zajedno-5/
Kad ponovno budemo organizirali ovakvu akciju, najavit ćemo na portalu pa ćeš se i ti moći prijaviti :)
S obzirom da će se treninzi održavati u fitness centru u Zagrebu više puta tjedno, kandidati bi trebali biti iz Zagreba ili okolice odnosno da su u mogućnosti redovito dolaziti na treninge i ostale dogovore.
:( ah nista onda sretno zagrebcanima :) nadamo se da ce se i fitnes centri drugih gradova ukljuciti u ovakve projekte pa cemo i mi dalmosi i istrijani doci na svoje :)))
ja sam tek sad vidjela da je to samo za ekipu u okolici Zagreba, a već sam se prijavila. Mislim da to nije u redu i da ne smijete raditi takvu diskriminaciju, u svim gradovima lijepe naše sigurna sam postoje
…prikaži još! i teretane i treneri. Moju prijavu možete onda izbrisati jer nisam u Zagrebu :-(
Draga mirabel, nikako nam nije cilj diskriminirati naše čitatelje, čije mišljenje i interakciju poštujemo i cijenimo. U svaku sezonu projekta "Mršavimo zajedno" nastojimo uvesti neki novi element. Prošle sezone pružili smo priliku čitateljima iz cijele Hrvatske, što je bilo iznimno
…prikaži još! zahtjevno s obzirom da se naša redakcija nalazi u Zagrebu. Ove godine novost je da tražimo par koji će se međusobno motivirati i podržavati jedan drugoga kroz dva i pol mjeseca. Sve naše stručnjake, pa tako i fitness trenere morali smo dogovoriti i organizirati prije samo početka projekta, pa je to bio jedan od razloga zašto smo se fokusirali na Zagreb.
Nadamo se tvom razumijevanju, a mi ćemo se truditi u budućnosti ispuniti očekivanja i zahtjeve naših čitatelja, kroz projekte i članke.
Počinje 5. sezona ''Mršavimo zajedno''
Komentari 18
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.