Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
koristim malinie vec mjesec dana bez IKAKVOG efekta.zao mi je bacenog novca!nasjela sam dobroj reklami ali zadnji put!nema nista bez samodiscipline u prehrani i dosta vjezbanja!zato te razne preparate kao sto je malinie i sl. ne bih nikome preporucila.notorna obmana masa!
Neža je za 7 tjedana, uz pravilnu ishranu, vježbanje i ketone Maline smršavila 4 kg. Čestitam! Ja sam za 5 tjedana bez vježbanja i ketona malina smršavila 5 kg. Samo sam promijenila prehrambene navike, i evo, nakon dva mjeseca kilogrami
…prikaži još!mi se nisu vratili. I dalje pazim šta jedem i kada jedem, i počela sam vježbati.
5 obroka za 5 centimetara manje
Komentari 2
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.