Komentari 18

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Zdrava__Krava
    Zdrava__Krava
    Ostavi nam svoj komentar ispod članka, napiši zašto baš ti želiš sudjelovati na Makronovinom vikendu ''Obnavljanja'' jer će jedna čitateljica s najinspirativnijim komentarom osvojiti sudjelovanje na sva tri dana vikenda ''Obnavljanja''!
  • Avatar Majica
    Majica
    Kako bi bilo lijepo posjedovati znanje, koje bi mi omogučilo, da se u kratkom vremenu svakodnevno uspijem ˝obnoviti˝! Pošto sam početkom septembra napunila 30 mislim, da je krajnji rok, da počnem misliti na sebe, svoje zdravlje, osjećaje,...te da si svaki …prikaži još!
  • Default avatar -
    ana5400
    Studentica sam na zadnjoj godini i kako sam se priblizila kraju...stres nikako ne prestaje....po danu sam stalno u pokretu pa se nepravilno hranim. Od cjelodnevne zurbe navecer sam potpuno iscrpljena: dodjem doma, legnem na krevet natecenih nogu, jedva se otusiram …prikaži još!
  • Default avatar -
    kmast5
    Draga Zdrava Krava, imam jako zatjevnu dvogodišnjakinju i ne mogu se odlučiti da li je zahtjevnija po danu ili po noći, a još je tu mužić, i 'bračne dužnosti', kućanski poslovi, a naravno sve uz posao od 8-16. Pa eto …prikaži još!
  • Default avatar -
    valentinasuton
    Draga Zdrava karava!!! Poklonila bih taj vikend mojoj mami koja mi je cjelo ljeto čuvala i pazila djecu!! Baš bi joj dobrodošao :-)
  • Default avatar -
    svadba
    Dragi, Svi mi imamo želja i željica. Neke si priuštimo, a neke su cijeli život ne ostvarene...Najljepše je kad nam se želje ostvare, na način da ih dobijemo u obliku poklona koji nismo očekivali. A ako je još to poklon …prikaži još!
  • Avatar zelenapaprika
    zelenapaprika
    Dragi svi!! Ja mislim da baš ja zaslužujem ovaj vikend "Obnavaljanja" jer mislim da bi mi nakon 5 godina redovitog studiranja u Zagrebu, ni jednog palog ispita u tom razdoblju, riješavanja svih obaveza u roku, redovitog volontiranja te položenog vozačkog …prikaži još!
  • Default avatar -
    anerol
    Moji boravci u Makronovi su uvijek prekrasni, edukacije su inspirativne i omogućavaju mi da napunim jedra i držim "ZDRAV" smjer u mom životu. Kako ne živim u Zagrebu dolasku u Makronovu uvijek predstoji putovanje, ali to je putovanje na koje …prikaži još!
  • Default avatar -
    loverka
    Velite da napišem komentar zašto bi ja trebala osvojiti vikend OBNAVLJANJA. Da počinjem pisati razloge zašto bi ja to trebala osvojiti, trebalo bi mi omogućiti još nekoliko ozastopnih vikenda za OBNAVLJANJE. Mogu samo djelomično navesti poneki razlog. Zaposlena, supruga, majka …prikaži još!
  • Default avatar -
    mikacipek
    Svaki dolazak u Makronovu osjetim kao svojevrsno obnavljanje...veselim se svakom dolasku k vama, a kroz vaša vrata uvijek izađem sretnija, slobodnija, opuštenija...ukratko - obnovljena...svakome od nas je potrebna obnova, a vi nam najbolje od svih ukazujete na to - kako?! - HVALA VAM :)
  • Default avatar -
    mrmi
    Potrebno mi je obnavljanje, pogotovo iznutra...da se opet vratim sebi i otkrijem unutanje zadovoljstvo, radost i mir kako bi sama sebi i svojim voljenima bila bolja...malo sam se pogubila opet pa sam kao stroj. Jadrankin mir i radost koju širi, …prikaži još!
  • Default avatar -
    suz
    Obnova, da potreban mi je definitivno jedan RESTART, od kad sam ostala bez posla nakon 19 godina staža.Činit će se čudno, obzirom da ne radim, ali i ja sam u ogromnom stresu, od silnog ludila i nemoćnosti, kad te odbijaju …prikaži još!
  • Default avatar -
    LilySan
    Draga moja Zdrava Krava! Posljednjih tri četiri mjeseca su mi jaako zanimljivi u zivotu. Naime prestala sam pusiti i preokrenula svoj zivot naopacke. Pocela sam setati po sumi i livadama, uciti o ljekovitim biljkama i nauceno pretakati u praksu. Počela …prikaži još!
  • Default avatar -
    ludara
    Zdrava kravo, bliži se kraj godine, a moja novogodišnja lista želja još uvijek stoji na gotovo istom mjestu. Još nisam naučila njemački, ni našla posao. Još nisam smršavila ni počela se zdravije hraniti, a redovito vježbanje da ne spominjem. Izgleda …prikaži još!
  • Avatar nasmijana
    nasmijana
    Draga ZK!! Vikend bih uručila svojom majci, jer 'drži' sva, kako bi se reklo, 4 kantuna kuće (obitelji), od 0-24h već više od 20 godina (otkako je naša obitelj formirana). Uz to, naporno i radi, od 8-16h, nekad i duže, …prikaži još!
  • Default avatar -
    nzeleznjak
    Prije par godina postepeno sam počela raditi zaokret prema zdravijem, holističkom, makrobiotičkom načinu života. Završila sam nekoliko obrazovnih aromaterapijskih programa, pohađala brojne radionice, kako u Makronovi tako i drugdje, neprestano se informiram i popunjavam znanja vezana uz kvalitetniji način života …prikaži još!
  • Default avatar -
    Svijesnost
    Iz Rijeke sam gdje su druzenja kakva nam uprilici Makronova doista rijetka i dragocjena, a seminari u Zagrebu nazalost financijski nedostupni. Posljednje je bilo divno druzenja ovo proljece kada nas je skupina entuzijasta pratila i prikupljala dragocjene savjete kada nam …prikaži još!
  • Default avatar -
    Sandra72
    Svaka od nas žena zamišlja da je baš ona ta kojoj je jako teško. I u pravu je! Svima nam je slični životni ritam. Ujutro se rano dižemo, kuhamo ručak, širimo robu iz perilice, spremamo suđe, pripremamo doručak za djecu, …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.