Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Draga sjakesev, kada otvoriš newsletter, u svom e-mailu odaberi opciju "Reply" i tako ćeš moći sudjelovati u nagradnom natječaju. Pozdrav od Zdrave Krave
Pozdrav, već sam dulje vrijeme registrirani korisnik, ali sam ubrzo prestala primati newsletter, iako sam se prijavila za isti. Nema ga ni u inboxu ni u spamu, tako da sigurno znam da ne stiže. Znate li možda u čemu je problem?
Draga Nausikaja, provjerili smo i e-mail adresa s kojom si registrirana na Zdravoj Kravi nije valjana. Ako želiš da ju promijenimo javi nam se na info@zdravakrava.hr. Pozdrav od Zdrave Krave
kako je moguće da odaberete dobitnicu za vikend na eko otoku prije završetka natječaja koji je 12.lipnja , a vi ste objavili puno ranije. Upravo sam vam poslala pjesmicu jer me je obradovalo kad sam vidjela da natječaj traje do
…prikaži još! danas, no kada sam otvorila vašu stranicu, razočarala sam vidjevši da ste odabrali dobitnicu, a danas je zadnji dan natječaja!!!
Draga kikica1991, u pozivnom članku za nagradni natječaj pisalo je da će trajati do 12. lipnja do 11 sati, a tako i uvijek traju naši nagradni natječaji i igre. Žao nam je da si zakasnila sa svojom pjesmicom, ali prati
…prikaži još! i dalje Zdravu Kravu jer te uskoro očekuje još nagradnih natječaja i igara. Pozdrav od Zdrave Krave
Draga Z. K., neočekivano ste me iznenadili. Nisam planirala ove godine na more, no ovo će biti pravo osvježenje od učenja za ispite! Od srca hvala! Ana
A vi bi nekad mogli biti kreativniji u odabiru tog kreativnog odgovora :D ...u ovim natječajima uvijek neke pjesmice pobijeđuju, koliko god patetične bile :D bez uvrede ikome.
Dobitnica vikenda na eko otoku Krku!
Komentari 10
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.