Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Knjige "Razgovori s Bogom" su me osvjestile, ponukale da razmislim o svom životu i njegovoj ulozi u ovom svijetu. Pronalazak smisla, dobivanje odgovora na određena pitanja, imanje povjerenja da je sve na ovom svijetu, pa i ono loše, na neki
…prikaži još! način dobro za mene.. jer izlazim jača i spremnija za sve buduće izazove. Nakon tih knjiga osvijestila sam da je ključna prisebnost odnosno svjesnost u trenutku i zahvalnost, jer tim osjećajima/ stanjima prizivamo dobro.
Pročitala sam sve dijelove Razgovora. U početku sam bila skeptična ali nakon čitanja sam se zamislila, tj počela vjerovati. Cijeli zivot sam vjernik, i slijepo pratim svoju religiju , to se nije mnogo promjenilo ali sada imam malo siri pogled
…prikaži još!d na zivot i zivot nakon. Mislim da treba ogromna hrabrost da se covjek ogradi od svoje religije kako to Walsh ili njegov Sagovornik traze od nas. U svakom slučaju zanimljivo štivo.
Svi odgovori su već u nama, ne postoji dobro i krivo, samo naš pogled na sve... Knjiga mi je promijenila život, pronašla sam ono što sam mislila da mi nedostaje, a zapravo je oduvijek bilo tu, u meni...a nakon toga,
…prikaži još! lako je vidjeti Boga u svakome i u svemu oko nas...neopisivo,neizrecivo, veličanstveno!
Ovo je knjiga za one koji tragaju za nekim odgovorima o životu, smrti, Bogu, religiji... Tek poslije pročitanog shvatila sam da se uopće ne slažem sa našom katoličkom crkvom koja nam je Boga predstavila tako kako jest. Mnogo više mi
…prikaži još! odgovara Bog kakvim sam ga doživjela u knjizi. U stvari, mislim da sam sve to i sama znala, knjiga mi je samo potvrdila neke stvari, ono što intuitivno osjećam i znam duboko u sebi. A postoje dijelovi na koje sam baš emotivno reagirala, ježila se, plakala..
To jedinstvo s Bogom kroz tu knjigu ne mogu opisati. Teška je. Mnogo puta sam ju čitala i još uvijek ne bih znala da vam je prepričam. Ali je zaista od srca preporučujem. Uopće nisam neki okorjeli vjernik, ali u
…prikaži još! onome što malo vjerujem, ova knjiga je moj životni suputnik. Kad god mi je teško, kad god ne znam što bih, uzmem je i čitam, a ona mi uvijek iznova daje smisao, da je sve kako treba biti, i da sam upravo tamo gdje bih trebala biti..Sve mi bude žao da je završim...
Knjige Razgovori s Bogom otvorila je u meni neprekidnu dolinu sreće i mira koja je uvijek bila tu, ali ju zatrpana svakidašnjim brigama nekako nisam mogla vidjeti. Pružila mi je ruku koju sam objeručke prihvatila i pokazala mi kako mogu
…prikaži još! živjeti život koji sam nekad mogla samo sanjati!
Ova Knjiga je knjiga uz koju rastem. Svaki put kad ju čitam, čujem baš ono što u tom trenutku trebam čuti! Pogled na duhovnost, život i na Boga je potpuno drugačiji prije čitanja knjige. Life changing!!!
Već duže vrijeme slušam i gledam videa g. Walsha. Pročitala sam - Razgovore s Bogom i radujem se što ću u ovom životu sresti čovjeka koji mi svojim primjerom pokazuje da je sve moguće u ovom ŽIVOTU.. Želim učiti to
…prikaži još! znanje. Drugu ulaznicu bi poklonila mojoj prijateljici Aneli Begić Ivišić koja je dva puta prošla kroz karcinom pa i ona i ja svjedočimo čudima... Želim da se zajedno radujemo i rastemo u ljubavi.. Zato bi voljela otići na ovaj seminar !
Knjiga me se dojmila, katkad ostavljala bez teksta, usput mijenjajući moju percepciju o životu, odlasku , o našim mogućnostima ali u jednome sam sigurna- Ljubav prema svima i vjera.. Ono malo zrno gorušice koje svatko nosi u sebi samo raste
…prikaži još! iz dana u dan.. Razgovori s Bogom nisu mi bili dosta pa sam počela da tragam za videima i da ih slušam... U svakom slučaju , ono sto sam odavno osjećala Nil samo potvrdjuje !
Odgajali su me kao vjernicu, ali u onom smislu "idi nedjeljom u crkvu, moras se krizmati i sl.", ništa dublje. Ova je knjiga nadoknadila 21 godinu vjerskog odgoja i odgovorila na mnoga pitanja. Sada mislim da toliko toga ja mogu
…prikaži još! prenijeti svojim roditeljima. Nije tu nastala samo navika zahvaljivanja i obracanja Bogu svakog dana vec onaj iskreni osjecaj u srcu i zivot u svakoj stanici tijela kad ostanemo samo tisina i ja, što se ocituje i u mojim reakcijama na vanjske događaje i promjene.
Najviše me se dojmilo što je sve onako kako ti odlučiš da je, nema generalno dobrog, lošeg, raja, pakla, kraja. Nježnija percepcija svijeta i duša, a na tebi je da odlučiš kakva je. Slušati sebe i svoje misli, a ne
…prikaži još! živjeti po nekim pravilima samo zato što ih je netko u nekom trenutku odredio takvima. Percepcija Boga kao dobrog, kakav bi trebao i biti, a ne osvetnika i presudnika.
Ono što je započelo sa pretjeranim vježbanjem, a završilo sa strahom od hrane,dovelo je moj život u opasnost. Nitko i ništa me nije moglo probuditi iz tog ružnog sna koji mi se događao. Sve dok jedan dan nisam otišla u
…prikaži još! knjižnicu i odlučila da ću posuditi prvu knjigu koju vidim. To je bila upravo ova knjiga. Ta knjiga podigla je moju svjesnost o tome tko sam, što sam i zašto sam. Dala mi je snage i volje da se borim i oporavim. Dovela me do toga da se povežem sa svojom dušom i dozvolim joj da me
..da me vodi dalje kroz život i da u potpunosti vjerujem Bogu i njegovom planu za sve nas. Danas sam zahvalna za sve što mi se događalo jer bez toga ne bih progledala.
Draga Maja, osvojili ste ulaznice za D.Walsha, možete nam na e-mail: martina.medverec@zdravakrava.hr, poslati svoje podatke, ime prezime, kontakt broj da bi vas obavijestili o preuzimanju. Čestitamo
Osvoji ulaznice za večernje lekcije autora knjiga "Razgovori s Bogom" u Zagrebu
Komentari 17
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.