Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ovakvih događaja trebalo bi biti više! odličan program u kojem je sve pokriveno, šteta samo što se neka predavanja održavaju na radne dane. HUPED je okupio zanimljive predavače, a od ostatka programa najviše se veselim krešimiru mišaku, atlantidi i bosanskim
…prikaži još! piramidama i dragoj anandi koja će prvi put javno govoriti o majstorskoj jogi i žezlima :)
ajme....mystic..još od prošlogodišnjeg jedva iščekujem ovogodišnji!
hvale vrijedna manifestacija kakvih fali kod nas!
konačno prilika da se neke alternative i zdravije varijente života mogu vidjeti u živo a ne samo na netu!
a gongovi...jedva čekam!
ja ne trazim karte jer sam pre daleko od Zagreba,samo sam htjela komentirati da je bas steta sto nema ovakvih dogadjanja i u drugim malo vecim gradovima Lijepe nase npr.kod mene u Zdaru :) curkama koje zele nagradu zelim srecu u dobitku :)))
Baš jako želim otići na ovaj sajam jer me ovakve stvari zanimaju a nažalost nisam baš inače u prilici doći u doticaj s njima. A plus toga frendici mi je rođendan, pa bi ovo bio skroz štosan poklon uz cheese
…prikaži još!e cake koji joj pravim :)
Alternativne stvari uvijek su zanimljive, jer bi čovjek morao znati da se zdravi život ne sastoji od tableta i lijekova, nego od stvari koje nam daruje naša majka priroda. Voljela bi osvojiti ulaznice za sajam jer mi je na dan
…prikaži još!an sajma druga godišnjica veze sa dečkom, pa bi ga vrlo rado odvela :)
nisam baš entuzijast za alternativu, ali popravljam se! želim ić na sajam, a i dečko mi jako želi ić pa bi ovo bila idealna prilika da ga iznenadim dobivenim kartama :)
alternativa me zanima otkad sam se u uzoj obitelji susrela s teskim oblicima raka. jedan član je nažalost izgubio bitku, dok je drugi jos vodi. kroz to vrijeme primijetili smo da hrana ima najveci utjecaj na organizam te me zanimaju
…prikaži još! teme vezane upravo uz to. Mystic mi moze dati informacije kojima cu moci pomoci obitelji, ali i nekome drugome barem svojim savjetom koji mogu dobiti upravo na tom sajmu.
oduvijek sam zeljela posjetiti takav sajam, na koji bi morala ponjeti veelike zalihe (novaca).. nekako mi je uvijek dan kad bi trebalo krenuti ili prosao ili se javila neka sitnica zbog koje bi odustala.. dobitak ulaznica definitivno bi bio pogodak
…prikaži još! i doping za put pod noge i zivio beli zagreb grad :) uz to bi bila i dobro dosla setnjuca starim gradom... vec sanjarim kako smo na putu :)
Jako mi je drago da se takav jedan sajam događa kod nas,da se ne mora "potegnuti" u sloveniju ili sl da bi se nešto novo čula ili vidjela.alterativa me već godinama privlači ,naročito liječenje prirodnim putevima ta razvijanje svijesti i
…prikaži još! općenito rad na sebi.nisam na žalost nikad bila na takvom jednom sajmu,a s obzirom da sam nezaposlena, osvajanje ulaznica bi mi puno značilo !!,a ako ih i ne dobijem ljudi šaljite malo pozitive pa se možda konačon i zaposlim pa da odem na sajam u vlastitom aranžmanu !! :)
Ja bi išla iz znatiželje, nisam nikada bila na nikakvom sličnom sajmu. Kad sam pročitala članak i saznala da sajam postoji dobila sam želju da vidim što je to, da proširim vidike, informiram se o nečem novom...zvuči zanimljivo i za
…prikaži još! mene nešto posve novo. Htjela bi si prištiti zadovoljstvo da idem i zadovoljim znatiželju.
takvi sajmovi idealna su stvar jer vjerujem da uvijek ce svatko naci nesto za sebe,a puno je ugodnije bogatiti svoj zivot znanjem na takav nacin nego preko virtualnog svijeta google-a i sl. preko rodbine u inozemstvu primjetila sam da ova
…prikaži još! drzava nije ni blizu svjesna koliko malo toga znamo,s koliko malo toga smo se susreli krenuvsi od zdravije prehrane,raznih tipova sportova za koje i ne znamo da postoje i ostalih sitnica koje nadopunjuju nas zivot i cine ga boljim. dakle nadam se da ovaj sajam nece biti jedini te da ce se i njegova ponuda s vremenom siriti jos vise:) a cisto da se i ja informiram jos vise koja ulaznica gratis ne bi mi bila na odmet:)
svakako sam planirala posjetiti sajam zbog svih događanja vezanih uz prirodno/zdravo/organsko i zbog popusta na planetopijinom štandu. a s obzirom na to da su trenutno ispitni rokovi takav "izlet" na velesajam je baš slatki mali predah za dušu za koji
…prikaži još! znam da će biti i inspirativan.
Katkada je teško otvoriti oči novim stvarima. Još je teže otvoriti srce. Svaki odmak od onoga što nam je poznato , ustaljeno , naviknuto tjera nas da se propitkujemo. Da vidimo koliko je toga do sada naučenog sklono postupnim promjenama.
…prikaži još! Da vidimo koliko je toga oko nas dosad neistraženog zaista vrijedno zbog čega možemo odbaciti stare navike. Zbog čega moramo odbaciti stare navike. Mystic je promjena koja ulazi u naš spektar i ruši granice dosad poznatog.
Sajam Mystic voljela bih posjetiti prvenstveno zbog tema vezanih uz granična područja znanosti, Krešimira Mišaka te zbog koncerta gongova. Prvo, jer me zanimaju neobjašnjivi fenomeni i druga strana znanosti. Također, tu je i prilika za učenje jer čitam da će
…prikaži još! biti mnoštvo radionica i demonstracija. Na kraju gongovi... magičan, hipnotizirajući zvuk, a još kad ih je u pitanju 40 – fantastičan doživljaj. Teme vezane uz yogu, zdravu prehranu i ezoteriju su dodatni bonus. Ovaj sajam je odlično mjesto za prikupljanje ideja kako život učiniti zanimljivijim, zabavnijim, zdravijim; osvježiti se pozitivnom energijom i iskoristiti pomalo magične potencijale koji su nam lako dostupni, a često neprepoznati. Sve pohvale organizatorima.
Posjeti sajam zdravog života Mystic
Komentari 17
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.