Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Neznam kakve su to nagradne igre u kojima nikad ne dobijem pitanje na mail? Već dugo sam registrirani korisnik ZDRAVE KRAVE a nikad nisam dobila nagradno pitanj......
Mislim da nije uredu osmišljen način preuzimanja nagrada, jer ako nisi iz Zagreba nije baš da je zgodno preuzeti nagradu... dakle sudjelovanje u nagradnoj igri je samo za ograničeno područje......... ili za one kojima nije problem napraviti brdo kilometara....... Smatram
…prikaži još! da to nije uredu i baš sam razočarana. :((((((((
Ni ja ne dobivam pitanja bez uvrede ovo moram napisati jer tako mislim dosta nagradnih igara sam odigrala i nikaj dobila Da,činjenica je ako ne igraš nemaš ni šansu dobiti ili netko jednostavno nema ili ima sreće. Osobno znam ljude
…prikaži još!jude iz moje kuće koji su namještaljkom jedan ovako na netu(ne na Kravi) i drugi na Anteni radiju dobili nagrade tj djelatnici su namjestili
Hoću reći da nemam povjrenja i vjerojatno ni sada neću ništa dobiti ali ako ne probam ne znam
nadam se da Vaše igre nisu namještene
Oprostite na ovom komentaru al je napisan iz iskustva
Nagradna pitanja šalju se na mail svim registriranim korisnicima koji su prilikom registracije označili da žele primati newsletter i koji se nakon toga nisu odjavili klikom na link ''Ne želim primati newsletter'' koji se nalazi u dnu svakog poslanog newslettera.
…prikaži još! Ukoliko želiš dobivati nagradno pitanje na mail, javi mi se na mail info@zdravakrava.hr!
vau, svaka cast... :D nemogu zamislit kolko ti (vam?) je trebalo O.o
ovo mi je bila 1. nagradna igra tu na zdravoj kravi pa nisam jako razocarana.... al ajmeee kako zelim te Somatoline Cosmetic kremice :) steta sta nisu jeftinije :/
Bez celulita uz Somatoline Cosmetic
Komentari 18
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.