Komentari 14

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Mala_zuta
    Da, treba mi osobni razvoj!! Treba mi, zato jer sam imala previše posla da bi omogućila zdrav rast i razvoj svojoj djeci, kao prvo, pa suprug....Uglavnom, ja sam tek sada došla na red. U međuvremenu me malo i bolest zdrmala, …prikaži još!
  • Default avatar -
    tina55
    Kad sam vidjela naziv i opis ovog seminara, odmah sam znala da mi je to ono što mi treba u ovom trenutku. Nezaposlena sam radoholičarka i žudim za poslom koji bi me ispunio. Završila sam fakultet koji sam sama odabrala …prikaži još!
  • Default avatar -
    anjuska007
    Voljela bih osvojiti seminar osobnog razvoja jer bi mi omogućio da promijenim život na bolje,pozabavim se sobom,uklonim negativne čimbenike koji me sprječavaju u daljnjem razvoju i ispunim sebe pozitivnom energijom. Najveća želja bi mi bila da se suočim s mnogobrojnim …prikaži još!
  • Default avatar -
    tkm
    Moj život je trenutno podijeljen u dvije kategorije : POMALO pišem, pomalo čitam, pomalo izrađujem nakit, pomalo radim u neprofitnim udrugama, pomalo pomažem suprugu u njegovom poslu, pomalo zaboravljam davno završeni fakultet i još puno toga pomalo. PONAJVIŠE sam majka …prikaži još!
  • Default avatar -
    dauna
    Mislim da je bas meni u ovom zivotnom trenutku potreban seminar osobnog razvoja koji ce me pripremiti za uspjeh u svim podrucjima. Naime nezaposlena sam ali ne u punom smislu te rijeci jer ne dozvoljavam da mi vrijeme ide uludo …prikaži još!
  • Default avatar -
    tashee
    smatram da je meni u ovom trenutku potrebno ovakvo nešto... otkad znam za sebe, nezadovoljna sam sobom, oduvijek se tražim. na četvrtoj godini sam faksa i SADA sam nezadovoljna s njim. imam previše interesa a premalo inspiracije da išta započnem. …prikaži još!
  • Default avatar -
    zdraveTajne
    Valjda je ovo neki znak, bolje da i ne pišem kako sam došla do ovog članka:) Naime, kao i većina ovdje, pri kraju sam faksa koji me ne zanima, naravno bila sam preveliki papak da bi odustala, a i nisam …prikaži još!
  • Default avatar -
    magdas
    Pozdrav =) Voljela bih osvojiti seminar ili savjetovanje jer.. Studentica sam 4.godine i već dugi niz godina borim se sa manjkom samopouzdanja, vjere i poštovanja prema sebi. Neprestano se kažnjavam prejedanjem i premda svaki put kažem da prestajem, opet se …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ina02
    Volila bih osvojiti seminar ili couaching iz nekoliko razloga; Završavam studij, pomažem obitelji u poslu i doma ali kolko god isla nekim svojim putem, znam da je moj potencijal neiskoristen, nisam sigurna u sebe da bi ga znala iskoristit kako …prikaži još!
  • Default avatar -
    schnappi
    Draga Zdrava Krava, nema smisla da nabrajam koliko puta si mi pomogla svojim savjetima. No, ovaj put ne želim ništa za sebe. Iskreno, seminar bi mi dobro došao kako u osobnom tako i u profesionalnom smislu, no poznajem osobu kojoj …prikaži još!
  • Default avatar -
    skorpionka
    Znate li za onaj osjecaj kad ti sve krene kako treba...kad se okrenes oko sebe i vidis da se sve nekako poslozi onako kako zelis!?E,danas je meni takav dan!!!! I na kraju dana jos i pronadjem ovaj clanak...pa mojoj sreci …prikaži još!
  • Default avatar -
    sandava29
    za sve nas koji su životni odabiri nagnali da vlastito postojanje uokvirujemo rastom u drugima,u strahu ušutkanom stvarima ili u nekim skučenim prostorijama u kojima istinski dotičemo sebe samo kad smo posebno dobro i spremni na izazov koji vlastito nam …prikaži još!
  • Default avatar -
    svadba
    Dragi moji, svi koji stojite iza portala Zdrava krava. Svoju osobnu životnu priču mogu slikovito prikazati kao početak bajke o ružnom pačetu...da baš tako...Ružno pače koje ima pregršt potencijala, ali ga nije svjesno i ne zna ga otkriti u sebi...tako …prikaži još!
  • Default avatar -
    alisas
    Htjela bih da nazovete moju mamu i kažete joj da je ovo osvoji jer znam da bi joj to jako puno značilo.To je osoba koja je cijeli život dala za muža i dvoje djece a sada kada je napokon odlučila …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.