Komentari 14

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    tkm
    Moj život je trenutno podijeljen u dvije kategorije : POMALO pišem, pomalo čitam, pomalo izrađujem nakit, pomalo radim u neprofitnim udrugama, pomalo pomažem suprugu u njegovom poslu, pomalo zaboravljam davno završeni fakultet i još puno toga pomalo. PONAJVIŠE sam majka …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ina02
    Volila bih osvojiti seminar ili couaching iz nekoliko razloga; Završavam studij, pomažem obitelji u poslu i doma ali kolko god isla nekim svojim putem, znam da je moj potencijal neiskoristen, nisam sigurna u sebe da bi ga znala iskoristit kako …prikaži još!
  • Default avatar -
    zdraveTajne
    Valjda je ovo neki znak, bolje da i ne pišem kako sam došla do ovog članka:) Naime, kao i većina ovdje, pri kraju sam faksa koji me ne zanima, naravno bila sam preveliki papak da bi odustala, a i nisam …prikaži još!
  • Default avatar -
    sandava29
    za sve nas koji su životni odabiri nagnali da vlastito postojanje uokvirujemo rastom u drugima,u strahu ušutkanom stvarima ili u nekim skučenim prostorijama u kojima istinski dotičemo sebe samo kad smo posebno dobro i spremni na izazov koji vlastito nam …prikaži još!
  • Default avatar -
    svadba
    Dragi moji, svi koji stojite iza portala Zdrava krava. Svoju osobnu životnu priču mogu slikovito prikazati kao početak bajke o ružnom pačetu...da baš tako...Ružno pače koje ima pregršt potencijala, ali ga nije svjesno i ne zna ga otkriti u sebi...tako …prikaži još!
  • Default avatar -
    anjuska007
    Voljela bih osvojiti seminar osobnog razvoja jer bi mi omogućio da promijenim život na bolje,pozabavim se sobom,uklonim negativne čimbenike koji me sprječavaju u daljnjem razvoju i ispunim sebe pozitivnom energijom. Najveća želja bi mi bila da se suočim s mnogobrojnim …prikaži još!
  • Default avatar -
    skorpionka
    Znate li za onaj osjecaj kad ti sve krene kako treba...kad se okrenes oko sebe i vidis da se sve nekako poslozi onako kako zelis!?E,danas je meni takav dan!!!! I na kraju dana jos i pronadjem ovaj clanak...pa mojoj sreci …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mala_zuta
    Da, treba mi osobni razvoj!! Treba mi, zato jer sam imala previše posla da bi omogućila zdrav rast i razvoj svojoj djeci, kao prvo, pa suprug....Uglavnom, ja sam tek sada došla na red. U međuvremenu me malo i bolest zdrmala, …prikaži još!
  • Default avatar -
    dauna
    Mislim da je bas meni u ovom zivotnom trenutku potreban seminar osobnog razvoja koji ce me pripremiti za uspjeh u svim podrucjima. Naime nezaposlena sam ali ne u punom smislu te rijeci jer ne dozvoljavam da mi vrijeme ide uludo …prikaži još!
  • Default avatar -
    magdas
    Pozdrav =) Voljela bih osvojiti seminar ili savjetovanje jer.. Studentica sam 4.godine i već dugi niz godina borim se sa manjkom samopouzdanja, vjere i poštovanja prema sebi. Neprestano se kažnjavam prejedanjem i premda svaki put kažem da prestajem, opet se …prikaži još!
  • Default avatar -
    tashee
    smatram da je meni u ovom trenutku potrebno ovakvo nešto... otkad znam za sebe, nezadovoljna sam sobom, oduvijek se tražim. na četvrtoj godini sam faksa i SADA sam nezadovoljna s njim. imam previše interesa a premalo inspiracije da išta započnem. …prikaži još!
  • Default avatar -
    alisas
    Htjela bih da nazovete moju mamu i kažete joj da je ovo osvoji jer znam da bi joj to jako puno značilo.To je osoba koja je cijeli život dala za muža i dvoje djece a sada kada je napokon odlučila …prikaži još!
  • Default avatar -
    schnappi
    Draga Zdrava Krava, nema smisla da nabrajam koliko puta si mi pomogla svojim savjetima. No, ovaj put ne želim ništa za sebe. Iskreno, seminar bi mi dobro došao kako u osobnom tako i u profesionalnom smislu, no poznajem osobu kojoj …prikaži još!
  • Default avatar -
    tina55
    Kad sam vidjela naziv i opis ovog seminara, odmah sam znala da mi je to ono što mi treba u ovom trenutku. Nezaposlena sam radoholičarka i žudim za poslom koji bi me ispunio. Završila sam fakultet koji sam sama odabrala …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.