Komentari 17

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    model44
    Sve sam probala,i sve mi se ucinilo bezuspjesnim.. volila bi probati maline,da se barem u nesto uvjerim :) hvala :*
  • Default avatar -
    debelamama
    Nakon toliko neuspjeha u smanjenju težine , riješenje vidim u Vašoj malini.Voljela bih dobiti priliku da ga isprobam na "vlastitoj koži"
  • Default avatar -
    rossini
    trenutno koristim ovaj proizvod i mogu vam reći da sam zadovoljna,naravno treba pripaziti malo ina prehranu,ali djeluje
  • Default avatar -
    zrelazena
    bilo bi super da ih osvojim sa svojih 114 kg, već sam luda od svih dijeta
  • Default avatar -
    cokokeks2
    I ja bih ga volio osvojiti - sretno svima! :)
  • Default avatar -
    jredzic9
    To će nažalost osvojiti netko njima po volji,a ne netko kome je potrebno kao i sve ostalo.
  • Default avatar -
    dada19836
    I ja bi voljela ga dobit i isprobat ćinimi se uspješnim!
    medoKartonski
    Držim si fige ... stvarno mi je potrebno!
  • Default avatar -
    koda
    Gdje pišu imena dobitnika? Naslov je "Dobitnici snažne formule za mršavljenje!", ali dobitnika nema??
    babican
    Jako želim probati!!! :)
  • Default avatar -
    mirelabirkic
    želim probat Malinie!
    TanjaLana
    rado bih ga isprobala....
  • Default avatar -
    MarinaKT
    hello....ja pijem maline skoro mjesec dana, i mogu reći da zaista djeluju, ponestaje mi zaliha, tako da bi bilo dobro da osvojim jedan paketić...ali zaista djeluju, isprobano,
  • Default avatar -
    MarinaKT
    hello....ja pijem maline skoro mjesec dana, i mogu reći da zaista djeluju, ponestaje mi zaliha, tako da bi bilo dobro da osvojim jedan paketić...ali zaista djeluju, isprobano,
    TanjaLana
    zanimljivo....rado bih isprobala
  • Default avatar -
    Liliang
    Bilo bi zaista odlično osvojiti ovakav jedan paketić i vidjeti što će se dogoditi unutar mjesec dana. Vjerujem da ću drugima prenositi samo najbolje :)
  • Default avatar -
    anchy_4
    Nadam se da ću biti te sreće i dobiti ovaj proizvod jer ne znam više što da radim..sram me pred roditeljima kako svaki dan gledaju moju debljinu.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.