Nakon toliko neuspjeha u smanjenju težine , riješenje vidim u Vašoj malini.Voljela bih dobiti priliku da ga isprobam na "vlastitoj koži"
hello....ja pijem maline skoro mjesec dana, i mogu reći da zaista djeluju, ponestaje mi zaliha, tako da bi bilo dobro da osvojim jedan paketić...ali zaista djeluju, isprobano,
hello....ja pijem maline skoro mjesec dana, i mogu reći da zaista djeluju, ponestaje mi zaliha, tako da bi bilo dobro da osvojim jedan paketić...ali zaista djeluju, isprobano,
Sve sam probala,i sve mi se ucinilo bezuspjesnim.. volila bi probati maline,da se barem u nesto uvjerim :) hvala :*
bilo bi super da ih osvojim sa svojih 114 kg, već sam luda od svih dijeta
Bilo bi zaista odlično osvojiti ovakav jedan paketić i vidjeti što će se dogoditi unutar mjesec dana.
Vjerujem da ću drugima prenositi samo najbolje :)
trenutno koristim ovaj proizvod i mogu vam reći da sam zadovoljna,naravno treba pripaziti malo ina prehranu,ali djeluje
Nadam se da ću biti te sreće i dobiti ovaj proizvod jer ne znam više što da radim..sram me pred roditeljima kako svaki dan gledaju moju debljinu.
To će nažalost osvojiti netko njima po volji,a ne netko kome je potrebno kao i sve ostalo.
Gdje pišu imena dobitnika? Naslov je "Dobitnici snažne formule za mršavljenje!", ali dobitnika nema??
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji