Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Šanse za osvajanje nagrada imat će samo oni koji putem e-maila odgovore na newsletter. Komentare ispod članka nećemo uzeti u obzir jer su takva pravila nagradne igre. Pozdrav od Zdrave Krave
Draga kalfa333, svi koji nisu primili newsletter znači da nisu obilježili onu kućicu pri registraciji koja označava suglasnost i želju za primanjem mojih mailova. Pozdrav od Zdrave Krave
Draga Tulasi1982, newsletter su primili svi koji su se registrirali do trenutka slanja, odnosno do 23. svibnja. Ako si se registrirala poslije toga prati Zdravu Kravu i čekaj novi newsletter. Pozdrav od Zdrave Krave
Draga izoric, 5. lipnja poslan ti je e-mail sa svim detaljima oko nagrade. Provjeri spam folder, možda je e-mail tamo zabunom zalutao. Pozdrav od Zdrave Krave
Dobar dan !
Jednostavno pokusavam na sve moguce nacine odigrati ovu igru,ali ne znam na koji nacin. Molim vas objasnite mi na koju stranicu trebam ici ,da bih odgovorila na nagradno pitanje???
Zahvaljujem unaprijed!
Antonija
Za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri moraš biti registrirani član Zdrave Krave. Svaki registirani korisnik dobit će newsletter Zdrave Krave na e-mail adresu s pitanjem. Klikom miša na ''Reply'' pošalji točan odgovor i sudjeluj u nagradnoj igri. Sretno svima!
Dobitnici ProDentis i BioGaia nagrada!
Komentari 25
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.