Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ne znam zasto se ljutite,ako vam ne odgovaraju pravila nagradne igre,ne igrajte je i stvar rijesena!!!
Inace,koristila sam nekoliko puta ovaj proizvod i svima kazem,vrijedi svake lipe!!!
Ne sviđa mi se ovo uvjetovanje facebookom. Nije li to malo bezobrazno i gotovo elitistički prema nama koji s punim pravom ignoriramo i odbacujemo taj facebook? Mislim, čemu to filtriranje ljudi, ako smo već članovi Zdrave krave?! Nije fer.
Ovo je krajnje pokvareno. Ne želim i nikad neću imati profil na Facebooku. Član sam ovog portala i to treba biti dovoljno za sudjelovanje u nagradnoj igri. Nagradne igre postaju sve pokvarenije i bezobraznije.
Drage cure, ovakav oblik nagradne igre je zaista iznimka. I same znate da inače u mojim nagradnim igrama može sudjelovati svatko.
Veći sljedeći tjedan imam čak dvije nagradne igre u kojima je jedini uvjet da si registrirani korisnik!
"Za sudjelovanje u nagradnoj igri također trebaš biti fan Facebook stranice Enciana." Dali to znaci da iako sam član portala, moram imati i facebook profil da sudjelujem u igri? Jer ja ne koristim facebook i ne želim ga koristiti. Dali
…prikaži još!
Dali to znači onda da ništa od igre? :(
Mislim da biste jednostavno trebali odbijati tako uvjetovane nagrade jer je to stvar principa. Osim toga, uvlačenjem tog facebooka u sve i svašta pa i ovdje, ruši se vrijednost stvari. Upravo zbog toga što ovo nije slučaj inače s nagradnim
…prikaži još! igrama Zdrave krave i reagiramo jer ne želimo da vam to prijeđe u naviku. Kravice, budi dosljedna! Pozz :)
Očisti organizam u sedam dana!
Komentari 11
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.