Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Bilo bi lijepo sudjelovat u nagradnoj igri. Ako mene odaberete i uspijem točno odgovorit na nagradno pitanje, kozmetika će mi dobro doći da malo osvježim svoje lice i kosu prekrasnom paletom Apivita proizvoda.
Dragi moji, kada primite newsletter onda na taj mail odgovorite kao što odgovarate na ostale mailove koje zaprimate (od kolega, prijatelja...). Stisnete ''reply'' - odnosno ako vam je na hrvatskom jeziku mail onda na ''odgovori''. Svi koji nisu primili moj
…prikaži još! moj mail znači da nisu obilježili onu kućicu pri registraciji koja označava vašu suglasnost i želju za primanjem mojih mailova.
Sretno svima
Ja sam odgovor poslala, ali ne na naćin kako ste opisali u svojoj objavi, nego kao zaseban mail. Vaš mail koji sam dobila sam obrisala tako da ne mogu više poslati odgovor na taj naćin. Zanima me da li će
…prikaži još! vrijediti takav naćin sudjelovanja u nagradnoj igri ili ne? Ubuduće ću igrati igre na ovaj naćin.
Dobar dan!Ja sam se registrovala i jos uvijek ocekujem Vase pitanje.U cemu je problem?Napominjem da sam strikirala da zelim primati newsletter.Jako bih zeljela ucestvovati u ovoj nagradnoj igri,cula sam sve najljepse o Apivita proizvodima,a nemam mogucnost ih probati,iz prostog razloga
…prikaži još! sto su nedostupni na nasem trzistu(Crna Gora).Veliki pozdrav!
Kozmetika inspirirana grčkom florom
Komentari 15
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.