Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
i_vanna46, tebi je newsletter poslan, Dadek, koliko vidim prijavila si jednom prije moj newsletter kao spam i od tada ti ga ne šaljem, a ti Wita nisi kod registracije ni označila da želiš primati newsletter :) Ako želite ponovno, odnosno
…prikaži još!sno od sada primati nagradna pitanja na mail ili ako imate dodatnih pitanja, molim vas da mi se javite na info@zdravakrava.hr.
evo zahvaljujem na poklonu koji sam osvojila, wow ajme kak sam sretna
hvala hvala hvala
javim kakvi su proizvodi kad ih isprobam,al vec vidim da ce biti pun pogodak
Draga ivanakenk,
ova nagradna igra je završila prošlu srijedu. Ako nisi dobila mail, molim te javi mi se na info@zdravakrava.hr pa ćemo provjeriti koji je razlog.
Organic Surge egzotična i prirodna njega
Komentari 20
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.