Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
prekrasna vijest o vašoj nagradnoj igri za sve nas koji imamo problema svidom sad se i mi možemo nadati da ćemo možda jednoga dana ovaj svijet gledati svojim očima a ne kroz stakla naočala hvala vam na tome
ovo je nesto savrseno za nas koji imamo problema sa vidom a i nazalost sa ''debljinom'' novcanika :) Hvala zdravojkravi na ovoj nagradnoj igri...nemam bas rece u nima ali za ovako nesto se cak mogu i nadati :)
uff ovu nagradu si želim zadnjih 7-8 godina od kad sam čula da se laserom može skinut dioptrija...čak sam počela ić na misu nedjeljom...tko zna...možda kaj i to pomogne =)
Hvala Vam puno na ovakvoj prilici koja nam se nudi! Za nas koji imamo problema s vidom, to je ipak onaj tračak svjetlosti na kraju tunela :D Možete li mi provjerit da li je moja prijava stigla? Hvala!
Osvoji lasersku korekciju vida!
Komentari 22
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.