Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
uff ovu nagradu si želim zadnjih 7-8 godina od kad sam čula da se laserom može skinut dioptrija...čak sam počela ić na misu nedjeljom...tko zna...možda kaj i to pomogne =)
prekrasna vijest o vašoj nagradnoj igri za sve nas koji imamo problema svidom sad se i mi možemo nadati da ćemo možda jednoga dana ovaj svijet gledati svojim očima a ne kroz stakla naočala hvala vam na tome
ovo je nesto savrseno za nas koji imamo problema sa vidom a i nazalost sa ''debljinom'' novcanika :) Hvala zdravojkravi na ovoj nagradnoj igri...nemam bas rece u nima ali za ovako nesto se cak mogu i nadati :)
Hvala Vam puno na ovakvoj prilici koja nam se nudi! Za nas koji imamo problema s vidom, to je ipak onaj tračak svjetlosti na kraju tunela :D Možete li mi provjerit da li je moja prijava stigla? Hvala!
hvala puno zdravojkravi na ovoj nagradnoj igri ,ako ništa drugo barem se možemo nadati mi koji si sami ne možemo priuštiti "oslobađanja" svojih oćiju :)) da će se nekome posrećiti i da će se rješiti svojih "staklenih oćiju" :D
Osvoji lasersku korekciju vida!
Komentari 22
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.