Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Molim vas jel bi mi ponovo mogli poslati email sa nagradnim pitanjem jer meni se dogodilo to da sam ga slučajno izbrisala kada sam brisala stare mailove
Javno izvlačenje nagrada održat će se 20. travnja 2011. godine u 11 sati u prostorijama 24sata digital d.o.o. u Oreškovićevoj 3d, Zagreb, gdje će se slučajnim odabirom putem računala izvući dobitnici nagradne igre. ajde ljudi :((( nije valjda da 50
…prikaži još! da 50 puta izvlačite "sretne dobitnike" pa onda koji vam se svidi :/
i meni se čini da se odabiru sretni dobitnici kako kome koje ime paše. neću ovaj puta slati broj poslanih mailova osim ću reći da je četveroznamenkasti. a isto tako nisam ni dobila odgovor na dva pitanja koja sam poslala
…prikaži još! dejanu oreškoviću. taman i da je greška ispravljena bilo bi u redu s njegove strane da je odgovorio nakon 7 dana. osim ako je bolestan onda se ispričavam.
hvala
Ako netko nije primio newsletter, za to postoji razlog, odnosno prilikom registracije nije stavio kvačicu da želi primati newsletter ili se u jednom trenutku odjavio putem linka koji se nalazi u dnu svakog newsletter i glasi ''Ne želim primati newsletter''.
…prikaži još!
Ako želiš nagradna pitanja primati redovito na mail, javi mi se na info@zdravakrava.hr.
Kosmodisk prirodno uklanja bol
Komentari 13
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.