Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kada sam praznih baterija, onda isključim sve medijske kanale od interneta, telefona, mobitela... Napunim kadu do kraja, zapalim mirisnu svijeću i uživam u polumraku uz meditacijski CD. Nakon toga, obilato hidratiziram svoju kožu sa losionom od kososa, obučem pidžamu i
…prikaži još! i nastavim čitati knjigu gdje sam stala. I sve brige nestanu. Možda je to moj način bijega, ali meni definitivno pomaže.
Draga Brineta, molim vas pošaljite nam svoje podatke na e.mail: martina.medverec@zdravakrava.hr, jer nam u sustavu niste ostavili Vaš kontakt mail kako bi vam poslali knjigu. Hvala!
Osvoji knjigu "Savršeni put do iscjeljenja" i živi ispunjeniji život
Komentari 2
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.