Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
primjetila sam da se među dobitnicima neka imena stalno ponavljaju. malo sam skeptična jer sam se za posljednju veliku nagradnu igru na stotine puta prijavljivala jer sam bila bolesna pa sam imala vremena. naprosto je bilo nemoguće da niti za
…prikaži još! jednu nagradu nisam bila izvučena.
Pozdrav! ovo pitanje sam dobila na svoj mail, i poslala sam odgovor, no nekoliko dana poslje mi se mail blokirao. Zanima me gdje mogu promjeniti svoju e-mail adresu odnosno napisati vam novi mail na koji bih primala pitanja za nagradne
…prikaži još!ne igre?
Hvala unaprijed!
Prirodna eterična ulja za tvoju kosu
Komentari 11
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.