Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Već je jednom bila nagradna igra na ovoj princip, a ja nisam ni onda dobila mail. I baš sam porvjeravala spam, nije zalutao. Pa molim ovaj puta da me ne izostavite, priti pliiiiz :) BioAstin se spremam kupiti već sto
…prikaži još! godina a primaveru neću ni spominjati koliko mi je dugo na wish listi
Hvala na trudu! Andrea
Draga Medicandy, vidim da si prije primala moj newsletter, ali si se odjavila putem linka koji šaljem uz svaki newsletter. Ukoliko ga ubuduće želiš ponovno primati, molim te da mi se javiš na info@zdravakrava.hr. Što se tiče mail adrese na
…prikaži još! na koji se odgovor šalje, potrebno je samo odgovoriti/reply-ati na dobiveni mail :)
Draga Iska, da bi dobila nagradno pitanje moraš biti registrirana najkasnije do početka nagradne igre, kao što piše u pravilima. Ali svakako ćeš dobiti pitanje za sljedeću nagradnu igru koja bude išla putem newslettera ;)
Što nude bio&bio trgovine?
Komentari 11
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.