Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Molim Vas možete li provjetiti zašto ja nikada ne dobivam nagradna pitanja iako sam registrirani član? Sve sam provjerila i nema nigdje nikakvih pitanja.
Hvala
također ista problemarika oko dobivanja nagradnog pitanja,isto sam registrirana od prije i nisam dobila ni nagradno pitanje za prijašnju igru,neznam da li sam dobro napravila jer sam se odjavila i ponovno registrirala,a niti nikad nisam dobila Vaš newsteler??pa stvarno ne
…prikaži još! kužim a igrala bi se :))))) hvala unaprijed
Niti ja nisam dobila ovaj mail ni u spamu ni u inboxu,prije sam redovno dobvala,a zadnjih par mjeseci ništa... :/ To nije u redu,jer bih baš voljela sudjelovati u ovoj nagradnoj igri,nabacila sam 7kg u zadnjih par mjeseci,super bi došle ako pomažu xD
Odgovori vas čekaju na mailu :) Ako još netko nije dobio nagradno pitanje, a da se registrirao i označio da želi primati newsletter, nek mi se javi na info@zdravakrava.hr.
Prirodan način kontrole težine
Komentari 14
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.