Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
također ista problemarika oko dobivanja nagradnog pitanja,isto sam registrirana od prije i nisam dobila ni nagradno pitanje za prijašnju igru,neznam da li sam dobro napravila jer sam se odjavila i ponovno registrirala,a niti nikad nisam dobila Vaš newsteler??pa stvarno ne
…prikaži još! kužim a igrala bi se :))))) hvala unaprijed
Niti ja nisam dobila ovaj mail ni u spamu ni u inboxu,prije sam redovno dobvala,a zadnjih par mjeseci ništa... :/ To nije u redu,jer bih baš voljela sudjelovati u ovoj nagradnoj igri,nabacila sam 7kg u zadnjih par mjeseci,super bi došle ako pomažu xD
Odgovori vas čekaju na mailu :) Ako još netko nije dobio nagradno pitanje, a da se registrirao i označio da želi primati newsletter, nek mi se javi na info@zdravakrava.hr.
Molim Vas možete li provjetiti zašto ja nikada ne dobivam nagradna pitanja iako sam registrirani član? Sve sam provjerila i nema nigdje nikakvih pitanja.
Hvala
Prirodan način kontrole težine
Komentari 14
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.