Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ako netko želi razmjenjivati okuse,nek mi se javi :) Kupula sam si dva paketa za po tjedan dana, jedan je kakao a drugi bijela kava...nudim na razmjenu dio paketa :)
evo javljam se oko 4kg lakša i mnogo boljeg osječaja :-) jupiii... samo ču sada trebat da kupim i nove traperice ;) dobila sam svoje kutije za poklon od mame, a proizvod o kome sam pričala zove se Enemon. Meni
…prikaži još! je bio najbolji ukus neutral i vanilija, a jagoda mi se stvarno nije svidjela. Jedna kutija košta samo eur 6,30!!! Mama kaže, da ni ovaj proizvod nije dosta mlađi od 30 godina i da je nekad bio veliki hit, samo da je nestao sa našeg tržišta. Svakome toplo preporučujem Enemon ali mislim, da ga nema u Hrvatskoj? :(
Cure prodajem sljedece nupo proizvode: Juha od šparoga (cijeli paket), juha od povrća (2 cijela paketa) i juha od piletine ( jedan kom fali iz paketa, shake od jagode s dozadorom. + Plan kockica + shaker GRATIS!!! Počela sam s
…prikaži još!m s dijetom ali iz medicinskih razloga moram prekinuti pa ako nekome treba javite seeee!!!!
Dragi Nupo Hrvatska, iako mi svi primjećujemo svašta, nekako volimo ići linijom manjeg otpora, ali ovaj puta ne želim. Zainteresirana sam za vaš proizvod, ali dala sam si minimalno truda i usporedila neke stvari. Prema vašem postu od 3. studenog
…prikaži još!nog na Facebooku, redovna cijena mjesečnog paketa jest 2,251 HRK, a akcijska cijena tog paketa iznosi 1,874 HRK.
Na web shopovima za zemlje EU te u ponudi prodajnih mjesta zemalja EU cijena mjesečnog paketa iznosi 214,20 EUR ili, po današnjem srednjem tečaju Eura Hrvatske narodne banke, 1613,34 HRK.
Dakle, u zemljama EU, u kojima su životni standard i kupovna moć pojedinca neusporedivo viši nego u Hrvatskoj, cijena mjesečnog paketa osjetno je manja nego kod nas! 1613 HRK u EU naspram 2251 HRK u Hrvatskoj! I akcijska cijena (akcijska!!) još je uvijek viša od redovne cijene u drugim zemljama!
Ja znam u kojoj i kakvoj zemlji živim i kakvi su nameti u RH, ali ništa od toga ne može opravdati cijenu višu za skoro jednu trećinu, pogotovo u zemlji u kojoj je kupovna moć neusporedivo slabija.
Sramota je ali i marketinško samoubojstvo ciljanog kupca ovako evidentno tretirati kao nepismenu ovcu. Ja sam zainteresirana i kupit ću vaš proizvod, ali ne u Hrvatskoj. Sramota.
Poštovana, u potpunosti vas razumijemo i željeli bismo izaći u susret što većem broju zainteresiranih kupaca. Ukoliko ste primijetili razliku u cijenama Nupo proizvoda, razlog tome je upravo porez koji na hrvatskom tržištu definira konačan iznos naših cijena. Mi se
…prikaži još! se tih pravila moramo pridržavati i na žalost nemamo izbora. Voljeli bismo kada bi se takvo stanje promijenilo, kako bi naši kupci u Hrvatskoj mogli nabavljati Nupo proizvode po cijenama sličnim u ostalim zemljama Europe u kojima se nalaze naša prodajna mjesta. Trenutno hrvatskim građanima možemo ponuditi akcijske cijene naših proizvoda te se nadamo kako ćemo vam ubuduće moći još i više izaći ususret. Hvala vam na razumijevanju.
Nupo Hrvatska
To o porezu ne drži vodu. U Sloveniji je PDV 20%, a cijena Nupo proizvoda je skoro za trećinu manja nego kod nas (ne računajući povrat poreza). Ne pada mi na pamet kupiti po takvoj cijeni, radije odem u Slo,
…prikaži još!, nije baš tako daleko.
nova_nova u Sloveniji PDV na hranu je 8.5% a kod nas 25%
http://www.durs.gov.si/si/davki_predpisi_in_pojasnila/arhiv_pojasnil_ddv_pred_1_5_2004/ddv_ob_nabavi_surovin/
pa i u Sloveniji je visoka cijena. sestra mi je bila sa mamom u Ljubljani u trgovini L'eclerc i videle su da pored Nupa postoji i francuska Gerlinea te još neki stariji proizvod kojeg se mama vrlo dobro sječa još
…prikaži još! iz godina kad je ona baš postala mama. Setila se kako su svi u onim danima to upotrebljivali i bili izuzetno zadovoljni sa rezultatima, još se pošalila kako je isto tata bio zadovoljan :) Tako, da su obje uzele nekoliko kutija (oko 8 eur po kutiji)i prezadovoljne su sa rezultatima i sa ukusom, a za više nego pola jeftinije od Nupa i Gerlinee!! ne sečam se imena ali nemaju pločica, tako da nisu baš prikladni kao Nupo i Gerlinea. Probat ču i ja, pa ču da se javim ako to stvarno radi, inače tražim dalje. Zna li neko još koji drugi proizvod za mršavljenje?
Tako je bombeta, ima na tržištu mnogo proizvoda za mršavljenje, a su relevantni razlogi zašto su kupci odabrali Nupo dietalnu prehranu za dietalnu prehranu broj 1 i kao produkt godine. Možete probatj i jedno i drugo pa javite u koji
…prikaži još! proizvod se vam je investicija povratila. Nupo proizvodi u posljednjih 30 godina provjereni su i potvrđeni u više od 50 kliničkih studija, što dokazuje da je Nupo najstarija i najbolje dokumentirana vrlo niskoenergetska dijeta na svijetu koja se može koristiti kao jedini izvor hrane. A sve to dokazuju uspješni i zadovoljni koristnici.
Naime Nupo dietalni napitci i dietalne juhe su prvi potpuni nadomjestak prehrane u vrlo niskoenergetskoj dijeti (<800 kcal), gdje vi možete svu svoju hranu zamjeniti sa Nupo, a sa šest porcija dnevno osigurava sve potrebe organizma na vitaminima, mineralima, esencijalnim masnim kiselinama i prehrambenim vlaknima, uz preporučeni omjer hranjivih tvari. Svi ostali proizvodi se mogu koristiti kao zamjenski obrok 1 glavnog obroka u kombinaciji sa ostalom zdravom hranom.
Nupo dietalna prehrana vam samo sa 115 kcal nudi punovrijedan lagan obrok, a najglavnije potiče promjenu prehrambenih navika. Tako širok izbor okusa nema niko drugi, a jednostavna je i praktična priprema uz užitak. Što se tiče rezulteta možete si i izračunati uz pomoć nupo kalkulatora > http://www.nupo.com/page/calculate_bmi/, al smo sigurni, da čete biti jako zadovoljni, kao i mnogo drugih koji su sa Nupo izgubili 10, 20, 40 kg...
Za "mgcizmek" jedan ispravak...113.40 eura košta 14-dnevna dijeta, a ne mjesečna, jer sam ja naručila internetskim putem direktno od proizvođača i mogu reći iz vlastitog iskustva...poštarina je 27 eura i ono o čemu nisam razmišljala je da je trebalo platiti
…prikaži još! i carinu i pdv na to, jer je paket iz Danske...to je iznosilo još 685 kn s tim da sam ja naručila dva 14-dnevna paketa i još sam morala dokazati da je to za osobnu upotrebu, a ne za daljnju distribuciju...stoga mogu reći ili kupite kod nas ili idite u Sloveniju, ako vam se isplati...meni se na ovaj način nije isplatilo...nadam se da sam svojim iskustvom pomogla drugima.
Nupo - proizvodi za mršavljenje
Komentari 15
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.