Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kad bi išla u teretanu manje bi vremena trošila u dućanu, jer zdravije je vježbati nego po shopping centru špancirati. Zdrava krava lijepo ću te zamoliti ako bi mi mogla članstvo u teretani pokloniti. Tako bi mogla svoju bolju polovicu
…prikaži još!u nagovoriti da pokrene svoju stražnjicu i krene sa mnom vježbati! :)
Jedini način da počnem vježbati je da me netko upiše na fitness ili da osvojim članarinu jer inače nikako da se pomaknem s mrtve točke i tako već mjesecima otkako sam rodila.
Devetomjesečni rad u uredu počeo je ostavljati početne tragove 'šlaufića' oko struka i osjećaj tromosti...Odlazak u teretanu je bio u planu od samog početka zaposlenja, ali sve je ostalo samo na planu. Planiranje ili eliminacija 'šlaufića' trebaju krenuti u borbu
…prikaži još! i voljela bi kada bi se moje planiranje pretvorilo u djelo, a 'šlaufići' otišli od mene mojim trudom. Možda baš Zdravakrava bude moja pokretnica i prekretnica!
svakodnevno vježbam, bicikliram..održavam kondiciju..jedina želja je pristup u teretani, ali kako sam studentica u Zagrebu, imam nedostatak sredstava, jer samo jedan član obitelji ostvaruje mjesečne prihode..kada bi osvojila mjesečnu ulaznicu, bilo bi to ostvarenje mojih snova...moj život je vježbanje i
…prikaži još! zdrav pristup životu..
Ajme ja zelim vecer za sebe a muza da izbaci energiju u teretani u koju stalno krece pa nikako..ja sam trudna a njemu stvarno treba mjesto da se ispuse i dotjera jer se deblja skupa sa mnom ;)
voljela bih osvojiti članarinu u Zadru da se moj prijatelj iz Zadra napokon pokrene nakon sezone i fjaka,te da fit prebrodi zimu i bure i da sljedeće lito dočeka spreman :)
Nema više izgovora: Osvoji članstvo u teretani GYMS4YOU!
Komentari 10
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.