Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
a kristina je drugi put kuharica zime, to niste naglasili! duple čestitke! ja radim istraživanje i rad o internetskom kulinarenju pa mi je sve ovo jako zanimljivo... npr., čini mi se kako nikada nisam vidjela da je muškarac postao kuhar
…prikaži još! tjedna. je li stvar u tome da se uopće ne prijavljuju, je li stvar u tome da muški uopće ne čitaju zdravu kravu ili u nečem trećem? jer su naravno u svemu vezanom uz kuhanje žene dominantne, osim vjerojatno u titulama šefica kuhinja u restoranima i sl...
tek sam sad vidjela da ste objavili pobjednicu zime i stvarno nisam očekivala ulazak u top 3 (hvala zdrava krava) jer mi je salata stvarno bila jednostavna. kristina čestitam ti na pobjedi jer je kolač odličan! morat ću i ja
…prikaži još! probati sa slatkim receptom u proljetnom krugu jer mi se čini da slatko dobiva u zadnje vrijeme... nego, jeste ti i anita - pobjednica jeseni - nešto u rodu? :)
Najbolji recept zime 2013. je...
Komentari 9
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.