Hvala Vam!!!! Već drugi put za redom Kuharica zime! :P
malomutavo zašto ne čestitaš pobjednici na odličnom receptu ?!
obično si prvi komentator kad treba naći nekome greške za njegov recept !?!
sogica - jako je zanimljivo imati nepoznatog virtualnog neprijatelja, i ne odgovaram više na tvoje provokacije jer nisi u pravu i izmišljaš...
tek sam sad vidjela da ste objavili pobjednicu zime i stvarno nisam očekivala ulazak u top 3 (hvala zdrava krava) jer mi je salata stvarno bila jednostavna. kristina čestitam ti na pobjedi jer je kolač odličan! morat ću i ja probati sa slatkim receptom u proljetnom krugu jer mi se čini da slatko dobiva u zadnje vrijeme... nego, jeste ti i anita - pobjednica jeseni - nešto u rodu? :)
a kristina je drugi put kuharica zime, to niste naglasili! duple čestitke! ja radim istraživanje i rad o internetskom kulinarenju pa mi je sve ovo jako zanimljivo... npr., čini mi se kako nikada nisam vidjela da je muškarac postao kuhar tjedna. je li stvar u tome da se uopće ne prijavljuju, je li stvar u tome da muški uopće ne čitaju zdravu kravu ili u nečem trećem? jer su naravno u svemu vezanom uz kuhanje žene dominantne, osim vjerojatno u titulama šefica kuhinja u restoranima i sl...
Jedan muškarac je bio kuhar tjedna, a inače nam muškarci jako rijetko šalju recepte
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji