Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Sutra, tj. u srijedu, 7. travnja ćete moći saznati detaljnije pravila igre. Tako i piše u članku. Danas provjerite da li ste registrirani i da li su ispunjeni svi podaci
prijavljena sam i kada uđem u svoj pfofil nigdje mi ne piše dali su mi svi podaci ispunjeni...ono što mi je ispunjueno je:ime,prezime adresa,spol...
dali treba još šta ispuniti....jer nemogu vidjeti pravila igre?
Unaprijed hvala.
lijepo zamisljeno ali propust je u tome sto se ne mogu birati nagrade.zar ce npr splicanin ici na kuglanje u zg?ali nema veze zdravakrava s nama,mi sa zdravomkravom!pozz svima posjetiteljima nase zdravekrave
Profil sam popunila potrebnim podacima, naravno da nemam sliku niti neke detalje o sebi, ali smatram da to nije neophodno da bih sudjelovala u nagradnoj igri !
Ipak, detalje igre ne mogu pronaći !
Gdje se nalaze ???
Draga finamarina, nakon što ispuniš sve potrebne podatke, vrati se na ovaj članak i na dnu ćeš pronaći link "Sudjeluj odmah! (Klikni)" i s njim ulaziš na detaljnija pravila nagradne igre.
Puno sreće :)
Draga speedo, kao što je objašnjeno u postu niže, potrebno se prvo registrirati kao korisnik (klikni na link registiraj se u gornjem desnom kutu), zatim se vrati na članak Nagrađujemo te u tjednu zdravlja, te ćeš na dnu samog članka
…prikaži još!ka pronaći link "Sudjeluj odmah! (Klikni)".
Na tom linku ćeš dobiti daljnje upute za sudjelovanje.
Sretno!
Nagrađujemo te u tjednu zdravlja!
Komentari 23
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.