Komentari 23

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Diannee9
    Otklonite mi kvar . . danas je nedijelja ;sto prije ! Zbog nagradne igre ! Hvala unaprijed !
  • Default avatar -
    trnjanka
    Danas je 7. travanj i ja nevidim pravila?!
  • Default avatar -
    cura
    Zašto ne mislite malo na nas koji nismo iz Zagreba i ne možemo ići na fitnes i kuglanje ako to osvojimo? Nadati ću se bicikli.
  • Default avatar -
    annymaloseja
    Imam jedno pitanjce za one koji su registrirani..registrirala sam se i ne mogu nać detaljnija pravila igre..jel mi može netko pomoć..
  • Default avatar -
    Nadaos
    Kao prvo, zahvaljujem se na svojoj osvojenoj nagradi, Zdravojkravi... Moram reći da za nas koji nismo iz ZAGREBA, je teško realizirati takve nagrade. Evo ja sam svoju velikodušno poklonila gos.Saši Mejovšek, pa neka netko igra umjesto mene...:)))))
  • Default avatar -
    vragec111
    same thing here.. :)
    Zdrava__Krava
    Slika za profil nije neophodna, a kako bi imali pristup detaljnim pravilima, potrebno se registrirati i pritom ispuniti sve tražene podatke.
    niky88
    prijavljena sam i kada uđem u svoj pfofil nigdje mi ne piše dali su mi svi podaci ispunjeni...ono što mi je ispunjueno je:ime,prezime adresa,spol... dali treba još šta ispuniti....jer nemogu vidjeti pravila igre? Unaprijed hvala.
    MarketingZdraveKrave
    Kada kliknete na "Sudjeluj odmah!", trebalo bi vas odvesti na članak po imenu "Aktiviraj se i osvoji nagrade!". Ukoliko vam se ne otvara taj članak, javite se, molim vas, na broj 01 60 69 684 kako bismo utvrdili u čemu je problem.
  • Default avatar -
    mikica_2
    pa jel tko zna kad ce objavit rezultate?!
  • Default avatar -
    mmedverec
    Nagradna igra počinje u srijedu, 7. travnja, i trajat će do 11. travnja. Prati nas i uključi se u igru!
    Ylodi
    Ako ste prijavljeni i ako su svi podaci ispunjeni na kraju članka će vam se pojaviti link Sudjeluj odmah (klikni)!. Kliknite na njega.
  • Default avatar -
    mmedverec
    Sutra, tj. u srijedu, 7. travnja ćete moći saznati detaljnije pravila igre. Tako i piše u članku. Danas provjerite da li ste registrirani i da li su ispunjeni svi podaci
  • Default avatar -
    crveno
    i kad se klikne odvede nas na naslovnicu
  • Default avatar -
    ztpromatrac
    lijepo zamisljeno ali propust je u tome sto se ne mogu birati nagrade.zar ce npr splicanin ici na kuglanje u zg?ali nema veze zdravakrava s nama,mi sa zdravomkravom!pozz svima posjetiteljima nase zdravekrave
  • Default avatar -
    Harlekin
    I mene zanima isto...
  • Default avatar -
    ztpromatrac
    a kako pobogu naci i uci u pravila i igru???
    alguna
    Bilo bi dobro kad bi odredili da svatko bira željenu nagradu...
    MarketingZdraveKrave
    Draga finamarina, nakon što ispuniš sve potrebne podatke, vrati se na ovaj članak i na dnu ćeš pronaći link "Sudjeluj odmah! (Klikni)" i s njim ulaziš na detaljnija pravila nagradne igre. Puno sreće :)
    Zdrava__Krava
    Draga speedo, kao što je objašnjeno u postu niže, potrebno se prvo registrirati kao korisnik (klikni na link registiraj se u gornjem desnom kutu), zatim se vrati na članak Nagrađujemo te u tjednu zdravlja, te ćeš na dnu samog članka …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.