Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ovoje nesto supersuper ali mije taaaako zao sto se ne odrzava i u drugim gradovima lijepe nase npr.u zadru sigurna samda bi bio velik odaziv,ali eto ja vas pozivam i molim da ucinite nesto po tom pitanju i dodjete :)))
Jasna, evo nekih crtica sa jučerašnje tribine : - ako netko želi smršaviti trebao bi unijeti do 1250 kcal, na taj način se tijelo ne dovodi u neku opasnost, a opet se mršavi - svi su protiv nekih propisanih dijeta
…prikaži još!ijeta
- najbolje je jesti sve, samo u manjim porcijama ( jedan od prijedloga je da se jede iz manjih tanjura)
- još jedan od prijedloga je bio da se svaka tri tjedna dnevni obroci smanjuju za 300 kcal jer na taj način se tijelo lako nauči na novi režim
- obavezna je tjelovježba, ne mora to biti teretana ili aerobic, dobro je i brzo hodanje ali ne manje od 45 min dnevno
- no najvažnije je da osoba ima motiv i želju i da je ustrajan jer ništa ne ide preko noći
- akoosoba ne može sama, ako joj treba podrška može potražiti pomoć u udruzi
Upravo sam se vratila sa tribine i moram priznati da sam ugodno iznenađena sa svim predavaćima jer za razliku od moje doktorice svi su se trudili a kad sam se njoj obratila za pomoć oko mršavljenja rekla je : MANJE
…prikaži još! PAPATI !!!! I razgovor je bio gotov
Lp
I ja sam bila jučer na tribini i moram priznati da mi je bila jako zanimljiva. Gosti-predvači su imali odlične savjete ....no, sada ih se samo moramo držati :-)
Mršavimo li zbog zdravlja ili ljepote?
Komentari 14
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.