Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
bravo, svaka čast na uspjehu, ja nikako da krenem mršaviti, nemam vremena jer sam skoro cijeli dan na poslu, a navečer preumorna za bilo kakve aktivnosti.... a još uvijek imam cca 15 kg viška od zadnje trudnoće... ovakve "priče" daju
…prikaži još! mi volju da se i ja pokrenem...
Sve je u ovom klubu lijepo zamišljeno i napravljeno, ali da bi uspio ovako smršaviti moraš se maksimalno pridržavati jelovnika, a jela iz ovih jelovnika iziskuju dosta vremena kojeg moraš izdvojit za nabavku svih tih kojekakvih sastojaka i za samu
…prikaži još! njihovu pripremu, a zapravo najveći je možda problem što su nerijetko sastojci za ta jela vrlo skupa za budžet nas prosječnih Hrvata. Isto tako za vježbe u kući potrebno je izdvojiti novac za neku opremu-utezi, lastike i sl.... I naravno mnogi će reći, nećeš ti- izdvojiti na 3 mjeseca novca i vremena da bi smršavio-ali već za tjedan dana nećeš imati ni vremena ni živaca ni novca.... Edon Ademi je vjerojatno neki student ekonomije s viškom vremena i novca, biće tata zlatar i s malo discipline je uspio, a mi ostali....
@Assumptions moram priznati da me je razočarao vaš komentar tj.vaše genelariziranje "tata zlatar" čemu to ok ako je student i ima vremena ali ako ste išla na faks znate da ni studoši nemaju baš vremena,a da je Edon imučan sigurno
…prikaži još! bi imao nekog osobnog trenera i "tiho"bez pompe smršavio...uostalom ni zlatarstvo kao nažalost niti jedan drugi posao u ovoj krizi nije više unosan posao.U svakom slučaju dečku treba čestitati!!!
Savjetujem Vam da se ne razočaravate nad anonimnim komentarima na internetu :) Znaznam da ako ne moras na predavanja imas vremena koliko hoces, nemam ja nista protiv Edona, svaka njemu cast ako je stvarno ovako i uovom roku smrsavio, ali
…prikaži još! pogledajte na video reklami onaj jelovnik-istarska maneštra-kost istarskog pršuta, suhe smokve, brusnice, integralni kruh....odakle mi kost istarskog pršuta, ne znam ni što je to. Onda svaki dan kuhanje većere itd. itd.... Volio bih da se javi netko tko je u klubu, tko imas iskustva iz prve ruke, a da ga nije angazirala Zdrava krava da reklamira, pa da nesto kaze objektivno.... Hvala!
Draga majic2015, u našem članku možeš doznati kako pravilno trenirati kod kuće: http://www.zdravakrava.24sata.hr/clanak/3049/kako-pravilno-trenirati-kod-kuce, a u našoj videoteci možeš pronaći video priloge s vježbama: http://www.zdravakrava.24sata.hr/videoteka/arhiva/vjezbe
Pozdrav od Zdrave Krave
Moj uspjeh: 31 kg manje u pola godine
Komentari 15
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.