Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
''Mislim da svi koji vole kuhati kada pomirišu bosiljak dobiju ideju za jelo'', napisala nam je Anica. Ne kužim čemu prikazivanje ovoga kao nečega što je gospođa rekla, a web je pun tog citata... Samo i da ga se kopira
…prikaži još!kopira u google, očito je...
A i ne vidim kako ovo jelo uopće spada u recepte Zdrave krave jer se sa gljivama mogu napraviti punooo zdravija jela..:/
Više mi je puna kapa onih koji koriste vrhnje za kuhanje u jelima. Ljudi,to je gotov proizvod jednako kao i goveđi gulaš u konzervi. Ubaciš u teču i podgriješ i ondA sam sebe nazivaš kuharom Dajte naučite napraviti šug bez
…prikaži još!z vrhnja za kuhanje kao što su nekada žene radile, pa se onda prozivajte kuharicama. A dotada se koristite gotovim proizvodima poput vrhnja za kuhanje.
Slažem se. Međutim, mene zanima jedna druga stvar- zašto objavljeni pobjednički recepti većinom nemaju autentičnu fotografiju, nego se koriste fotografije s Thinkstocka i sl.? Zar je toliki problem uslikati i poslati fotografiju VLASTITOG jela? Uostalom, Zdrava Krava kaže: pošalji nam
…prikaži još!alji nam recept s jesenskim namirnicama, tvojim omiljenim začinom te fotografiju.
Medaljoni s rižom u umaku od gljiva
Komentari 5
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.