Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Tablete za mršavljenje - http://acaiberry900.lv Skinula sam 24 kilograma u 4 I pol mjeseca. Nisam željela uzimati nikakve pilule,ali moja kćer mi ih je dala kao dar. Izgledam bolje,osjećam se bolje.
Bravo za Švedsku jer čitajući o dijetama, a i skustvima ljudi koji se hrane prema LCHF, radi se o učinkovitoj i zdravoj dijeti. Ipak, slušajući i gledajući bivše natjecatelje emisije Biggest looser, koji su smršavili upravo izbacivanjem ugljikohidrata,a kasnije sve
…prikaži još! sve kile, pa i više, vratili, nameće se zaključak da onaj tko nije spreman prijeći zauvijek na ovakav način prehrane, bolje da ni ne počinje.
Ja prva nisam spremna, stoga je moj režim u zadnja 3 mjeseca takav da za doručak pojedem integralno pecivo i nemasnu salamu kroz radni tjedan, a preko vikenda zobene pahuljice, jaja sa integralnim kruhom i sl. No zato za večeru apsolutno izbjegavam ugljikohidrate.
Na taj način sam skinula 7 kg u zadnja 3 mjeseca (uz umjereno bicikliranje). S druge strane, nisam organizam odviknula od ugljikohidrata, dakle i kad pojedem integralno tijesto, krumpire ili rižu, pa i cijelu kutiju Domaćica, tijelo to ne uskladišti i na vagi ostaje ista brojka. Pod uvjetom da ne nastavim s takvim izletima u nezdravu prehranu i idući dan.
To je samo savjet za one koji, poput mene, ne mogu odvojiti npr mlince od piletine za nedjeljni ručak.
kad kreneš s lchf-om misliš o njemu kao o dijeti no nakon 6 mjeseci vidiš da povratka na staro nema i postaje prehrana za zauvjek. niti te više zanima. evo ja sam na lchf već 16 mjeseci i ne kanim
…prikaži još! se vraćati na staro. s time da ako u gostima pojedem (iz pristojnosti /jer im ne možeš dokazat i uvrijede se) nešto s žitaricama imam veselu noć. a i mlince smo napravili u lchf verziji :) u životu nisam pojela toooliko raznovrsnog povrća koliko sam pojela u ovih zadnjih 16 mjeseci :)
Ova prehrana je super za one koje žele smršavjeti, već je godinama prije ovog studija dokazano da su ugljikohidrati ti koji stvaraju masno tkvio, ali i ne valja ova prehrana za one koji usput vježbaju (mislim na teretanu, ne na
…prikaži još! trčanje i sl.) jer svi znamo da su glavni izvor energije upravo ugljikohidrati, stoga sam ja napravio redizajn ove dijete i ubacio i hranu sa složenim ugljikohidratima, pogotovo u jutro ili 2h prije treninga, kao i jednostavne ugljikohidrate nakon treninga.
Švedska dijeta 'uzdrmala' nutricioniste!
Komentari 4
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.