Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
S išijasom vučem probleme vec preeedugo vremena. Nedavno sam si naručila
acuraflex kremu jer je 95% kurkuma da probam i preeezadovoljna sam. Jaka je stvarno, djeluje čak i drugi dan. Definitivno moja preporuka svima https://acuraflex.hr/
Odličan tekst! Čudesne moći kurkume su fascinantne. Ovaj tekst je još jedan doprinos promovisanju zdrave ishrane. I moj mali doprinos je i ovaj teks to kurkumi koji takodje promoviše ovaj proizod u ljudskoj ishrani. https://pro100healthy.rs/blog/zapanjujuce-moci-kurkume.html
Zaboravih napisati. Kurkuma je godinama kao zacin prisutna kod nas u kuci kao i curry, chilli u prahu ... dalo bi se toga nabrojati. Imam te srece sto me teta koja mi je kao druga mama davnih dana upoznala sa
…prikaži još!sa svim namirnicama koje se koriste u Indiji. Iako i prije nego je otišla prvi puta vec smo veliku glavninu znali i konzumirali. Tipa; ujutro se nije izlazilo iz stana bez tople salice mlijeka i 5 komada badema ... Da, proslo je vise od 15. god., ujedno tako i sve zapocelo tako da, unazad cca 3 - 5 god., kako pratim sve, zapoceo je taj trend oko vegetarijanstva, veganstva, pocelo se govoriti o zdravlju raznih zacina ... dok recimo unazad pa niti vise od 5. godina mogu ista pronaci sa tog podrucja dok sam, recimo ja bila, vec tada, davno upoznata sa svime.
Kandirani đumbir da se uopce uspio probiti do naseg trzišta načekala sam se, ujedno i kao začin ... korijen ...
Tako je sa mnogo stvari koje sada pronalazim, godinama sam trazila jer sam konzument istoga ali sve sto bih pronasla ne bi bilo niti sa jedne hr. stranice. Citala sam sve na engleskim ... sa raznih podrucja svijeta. Dok nazalost, rekla bih podosta vremena kasnimo za citavim svijetom, a imali smo davno kineske restorane, mexsicke ali mnogi su se drzali po strani dok sve zapravo nije postalo HIT!!!
Sada su svi zaokupljeni time u potpunosti .....
Danas cu raditi mlijeko od sezamovih sjemenki, a sa tim mlijekom cu napraviti "svoj" smoothie. Kako mi uvijek u receptu nesto fali ili ima nesto sto ne volim pa improviziram na svoj način .. Jako se veselim svome prvom smoothie-u! Drzite palceve :)
Kurkuma: 7 razloga kako može pomoći tvome zdravlju
Komentari 6
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.