Komentari 6

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    sara456
    S išijasom vučem probleme vec preeedugo vremena. Nedavno sam si naručila acuraflex kremu jer je 95% kurkuma da probam i preeezadovoljna sam. Jaka je stvarno, djeluje čak i drugi dan. Definitivno moja preporuka svima https://acuraflex.hr/
  • Default avatar -
    miotod
    Molio bih za informacoju da li smsm da koristim kurkumu imam ugradjen veštački zalistak na srcu odnosno aorti i pijem lek FARIN..Hvala Pozdrav Miotod
    MarryJanne
    Danas cu raditi mlijeko od sezamovih sjemenki, a sa tim mlijekom cu napraviti "svoj" smoothie. Kako mi uvijek u receptu nesto fali ili ima nesto sto ne volim pa improviziram na svoj način .. Jako se veselim svome prvom smoothie-u! Drzite palceve :)
  • Default avatar -
    SrbijaSpace
    Odličan tekst! Čudesne moći kurkume su fascinantne. Ovaj tekst je još jedan doprinos promovisanju zdrave ishrane. I moj mali doprinos je i ovaj teks to kurkumi koji takodje promoviše ovaj proizod u ljudskoj ishrani. https://pro100healthy.rs/blog/zapanjujuce-moci-kurkume.html
  • Default avatar -
    atavedulcis
    smiksala sam nešto slično, više kao lassi nego smoothie, dodala jogurt, bananu, kaki, med i kurkumu!!! fantazija!
    MarryJanne
    Zaboravih napisati. Kurkuma je godinama kao zacin prisutna kod nas u kuci kao i curry, chilli u prahu ... dalo bi se toga nabrojati. Imam te srece sto me teta koja mi je kao druga mama davnih dana upoznala sa …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.