Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Odlično!Napokon malo i o ovoj temi tj.kristalima i napokon netko tko mi može odgovoriti na neka pitanja.Imam narukvicu od rozenkvarca i ametist pa me zanima koliko dnevno se smije nositi,postoji li neko vremensko ograničenje i smije li se nositi istodobno
…prikaži još! kad i privjesak od gorskog kristala(na lančiću).Gorski kristal nosim svakodnevno jedino ga noću skidam,a narukvicu samo povremeno.Zanimaju me kristali i već sam dosta čitala o njima na raznim stranicama.Na jednom blogu piše da se rozenkvarc može programirati tako da djeluje na gubitak suvišnih kg mada mi je to pomalo...pa baš ne vjerujem puno u to!Eto,neka me netko razuvjeri ako ima kakva iskustva s kristalima.Još samo da dodam:moj gorski kristal volim i nekako mi fali ako sam ga zaboravila staviti.Smiješno ili?
Kristal za smirenje i ljubav
Komentari 1
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.