Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Koristila bih ga kao lijek,za ublažavanje predmenstrualnog sindroma i popratnih akni. I inače koristim hladno prešana ulja za poboljšanje zdravlja, te bi htjela probati i ovo ulje, jer mislim da bih imala puno dobrobiti od njega!
Već duže vrijeme imam namjeru priuštit si konopljino ulje. Student sam i nedugo sam učila baš o konoplji što me još više potaklo da počinjem korisiti to ulje u prehrambene svrhe. Naime imam zdravstvenih problema i smatram da bi mi
…prikaži još! uvelike pomoglo. Pošto je bogato linolnom kiselinom definitivno bi ga koristila kao dodatak raznim jelima.
Što se zdravlja tiče uvjerena sam da samo može pomoć, nikako odmoć.
Dobitnici konopljinog ulja
Komentari 22
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.