Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ljeti obožavam jesti salate, a najčesće su to zelena salata, krastavci i rajčica pa bi konopljino ulje za početak rado dodavala u salate. Isprobala bi ga čak i u voćnoj salati u kojoj također uživam, zašto ne. Ali osim u
…prikaži još!u prehrani pokušala bih ga koristiti i za njegu kože i kose jer su prirodna ulja jako dobra i za takvu uporabu pa smatram da bih se svakako i konopljino ulje dalo iskoristiti na taj način.
Bas sam prije nekoliko dana guglala o ulju konoplje jer sam cula da su uz njega uspjeli izljeciti rak i druge bolesti pa sam trazila vise informacija. Vidjela sam da pomaze i kod Parkinsonove bolesti pa sam se malo vise
…prikaži još! zainteresirala. Tata mi vec 6-7 godina boluje od parkinsa, jos uvijek je to neka pocetna faza ali se pogorsava s godinama. Svakodnevno pije lijekove i redovno ide na kontrole. Godinu dana odlazio je na refleksnu masazu stopala, 3 puta tjedno, ali ni to nije popravilo stvar...Svi ovi lijekovi lose djeluju na zeludac i jetru pa stalno pokusava neke prirodne lijekove i metode. Jos nije imao prilike probati ulje konoplje pa bi bilo odlicno osvojiti ga! U svakom slucaju stavljam ga na popis za sljedecu kupnju :)
Dobitnici konopljinog ulja
Komentari 22
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.