Komentiraj i osvoji Konopljino ulje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    mihajelica
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:01

Već duže vrijeme imam namjeru priuštit si konopljino ulje. Student sam i nedugo sam učila baš o konoplji što me još više potaklo da počinjem korisiti to ulje u prehrambene svrhe. Naime imam zdravstvenih problema i smatram da bi mi uvelike pomoglo. Pošto je bogato linolnom kiselinom definitivno bi ga koristila kao dodatak raznim jelima.
    Što se zdravlja tiče uvjerena sam da samo može pomoć, nikako odmoć.

TanjaLana
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:01

Ja sam ga nedavno počela piti, 2 žlice dnevno, tako da učinak još nemam, a u prehranu ga posebno nisam uvrstila. Najvjerojatnije ću ga staviti u salatu, sezona je finih salatica i povrća.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani