Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Volim sve mistično, tajno i vezano uz okultno. Pomalo glupo zvuči moj odgovor zašto želim da meni darujete ove karte, ali ja zaista nemam poseban razlog, niti bolji odgovor od drugih komentatora ovdje (zainteresiranih za karte). Neka karte osvoji onaj
…prikaži još! kome se najviše osmjehne sreća, eto!
Nemam još iskustvo sa kartama vodičima a htjela bih jer mi je potrebno nadahnuće da poboljšam svoj život. Negdje sam pročitala – želi nešto svim srcem i cijeli svijet će se urotiti da to i dobiješ. To sam pomislila čim
…prikaži još! sam vidjela ove karte i zaželila sam cijelim srcem da ih osvojim, nadam se da će mi cijeli svijet u tome pomoći
Ljubav prema gatalačkim kartama ukorijena je u moj život preko moje bake. Ona me je naučila da su u životi svaki dobri savjetnici dobri za donošenje prave odluke u životu. Tako sam naslijedila dobre karte, ali kad sam pročitala o
…prikaži još! ovim kartama... Mislim one su odlične. Mislim da bi mi one pomogle da se još više odlučim za svoj dobri izbor – kako davati savjete sebi i olakšati si život.
Sva se istina nalazi u obećanju, inspiraciji karata, koje skrivaju istinu. Koliko karata šapuće istinu o našim ljubavima, poslu? Što nas očekuje? Voljela bih osvojiti karte, koje će me poput istine riješiti tišine u duši. One će biti glazba moje
…prikaži još!e duše. Kad ih osvojim, bit ću snažnija osoba. Znam to.
Nažalost nemam iskustvo sa takvim kartama, ali jako, jako bi željela ove karte. Izgledaju mi jako zanimljivo.
11.07. mi je rođendan, pa bi voljela dobiti te čarobne karte.
Joj, kak mene ovo zanima! Uvijek sam "gutala priče o šestom čulu i sada ste me jako zaintrigrirali sa ovim kartama. Imam iskustva sa tarotom, ali ovo mi je puno bolje i privlačnije. U mojim usamljeničkim danima kada kćeri i
…prikaži još! i unučad odu na more moj pas, moja mačka i ja bili bi jako sretni da se družimo sa ovim kartama i tako si možda malo uljepšamo živote.
Voli vas jedna baka.
Bila sam u prisutstvu ljudi koji imaju, recimo nadnaravnu, sposobnost reci ljudima sto ih zanima vezano za njihovu buducnost. Karte, ove, ili slicne im samo pomazu da se bolje izraze. Sve je to jako zanimljivo, ali oni naglasavaju da postoje
…prikaži još! alternativne buducnosti, mozda je jedna vjerojatnije od druge. Mozda sam ja bas naisla na one koji doista imaju "ono nesto" na temelju cega su mi rekli stvari koje su se ostvarile u buducnosti. Kako sam sklona razmisljati i baviti se sa svijetom izvan naseg osjeta, naravno voljela bih ukljuciti i ove karte u cijelu tu pricu. Lijepi pozdrav!
nemam još takvo iskustvo,ali bih voljela imati,jer volim proučavati duhovnost i čitati knjige na tu temu,mislim da su narodi prije mnogo stoljeća i tisućljeća unazad imali vrlo razvijenu duhovnost,što je u danešnjem materijalnom svijetu zanemareno,ima nešto više od fizičkog svijeta,zanimljiviji
…prikaži još!i je onaj spiritualni.Voljela bi proučit i ove karte...
Zadnjih nekoliko tjedana otkada su poceli ispiti na fakultetu cesto izgubim volju za ucenjem, ulovim sama sebe sa mislima JA TO NE MOGU. odlucila sam sama sebe motivirati, ne materijalno, vec sam na papirice napisala ohrabrujuce poruke i misli. i
…prikaži još! ne bi vjerovali, ali djeluje. ispit za koji sam mislila da nema nade je prosao tako glatko da sam i sama ostala iznenadena. :)
Prvi put sam se sa takvim kartama upoznala prije par godina. Imam osjećaj, da su me jednostavno ˝pozvale˝ k sebi u trgovini, u kojoj sam kupovala neke knjige. Otvorila sam kutiju i Anđeoske karte su me jednostavno tako jako preuzele,
…prikaži još! da sam ih isti trenutak morala kupiti. Od toga dana sam kupila još par sličnih kompleta, ali svaki je malo drugačiji.....i ovak prvi ipak najviše volim :))
Kad god se nađem u nekoj MENI ˝težoj˝ situaciji sjednem za stol, upitam Anđele što mi žele reći i otvorim karte. I moram priznati...mene takav način jako umiri, a mnogo puta mi da i novi uvid u stvari, koje mi se poslije toga ˝čudesno˝ ne čine više tako ˝teske˝ :))
Svakodnevno se svojim Anđelima zahvaljujem, sa njima razgovaram i pokušavam ˝čuti˝ kamo me žele odvesti...što mi žele pokazati ili reći....
Ja savjetujem svima, da ovakav način prakticiraju za sebe jer....nema u Anđeoskim kartama ništa loše...nema loše karte....nema slabe poruke.....
Uostalom...što imate izgubiti?!? :))
Nisam se još susrela s ovim kartama iako u zadnje vrijeme dosta čitam knjige iz područja moderne psihologije. Mislim da na idealan način povezuju duhovnu, osobnu i društvenu sferu života osobe i nastoje pomoći u njezinom obogaćivanju. Pojedinici, a i
…prikaži još! svijet bi bio puno bolji kada bi ljudi samo razmišljali o porukama takvih knjiga i primjenili ih u svome životu. Znamo da je često teško promijeniti se, biti miran i staložen u teškim situacijama, zahvalan na malim stvarima, tolerantan, itd., odnosno slijepo slijediti smjernice naših vodilja (bilo to Božje ili psihološke riječi), no treba biti svjestan njihovog pozitivnog utjecaja na ljudske odnose i okolinu. Baš sam intrigirana sadržajem te knjige i jako bih voljela pročitati je te se podrobnije usredotočiti na promjenu vlasitog ponašanja i razmišljanja jer promjene počinju od nas samih (Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu - Mahatma Gandhi).
andjeoski dodir s neba je ono sto meni treba..kad me muce brige i tuga da mi budu poput vjernog druga..da u nijma nađem unutarnju snagu i sreću jer njima se moze izlijecit i tugu najvecu..da pozitiva zavlada mi u domu
…prikaži još! pomognite mi u tomu
Već sam se susrela sa tim kartama.Naime,moja sestričina je jednog dana osjetila "poziv" tih karta.Jednostavno je hodala sa glasom koji je čula i on ju je odveo k tim kartama.Prodavačica je odmah prepoznala da se radi o pravoj osobi koja
…prikaži još! ih stvarno zaslužuje pa je joj objasnila što je to. Od onda ona cijeloj obitelji kada ima probleme čita anđeoske poruke koje nam sve olakšaju.Nevjerojatno iskustvo je slušati riječi s onoga svijeta,a još nevjerojatnije poštovati te riječi i djelovati po njima! Jednostavno vas vode na pravi put.
Željela bi te karte iz više razloga: 1. oduvjek sam htjela posjedovati vlastite karte, božanske karte sudbine
2. u svim problemima koji prate moju obitelj i mene u sadašnjosti, mogla bi pronaći utjehu i pomoći barem kao medij
3. željela bih osjetiti izravan kontakt s anđelima
O kartama sam čula svakojake priče, bilo dobre bilo loše, ali sve su bile tajanstvene i zaintrigirale su me da sam i sama počela proučavati karte. Jedno vrijeme to mi je bila zabava a kasnije su me usmjeravale i pomagale
…prikaži još! u životu. Jednom su me prijateljice zamolile da im kažem što ih čeka u budućnosti i sve što su pitale dobile su takav odgovor da su ostale u nevjerici. I sama sam se čudila svojim odgovorima a kada su se kasnije ostvarile postala sam uvjerena da neka viša sila zaista postoji tamo vani i pomaže nam. Karte su alat koje nam služi za razgovor sa silama koje su za nas nevidljive ali postoje u nekoj drugoj dimenziji. Smatram da karte treba koristiti za dobro, da pomognu onima kojima je pomoć nužna i potrebna. Karte bi mi i knjiga dobro došle i bila bih vesela da ih dobijem.
Lako je donijeti krivu odluku u životu. Koliko sam samo puta pogriješila u životu? Koliko puta sam donijela krive odluke? Uništila si dan. Svađala sam se i griješila sam s krivim riječima upućene krivim ljudima, pomagala drugima na krivi način
…prikaži još! jer se nisam znala izraziti na pravi način, više sam odmagala ljudima pokušavajući im pomoći nego što sam im pomogla, govorila sam krive riječi na krivim mjestima, zbunila se. Koliko puta sam mogla baciti pred sebe prave karte... I saznati sve odgovore unaprijed i spasiti se muke i briga. Kad bi samo imala ove karte, ne bih više bilo kajanja za prošlim greškama i sjećanja bi se izbrisala s nikad više. A karte bi me savjetovale što dalje sa sobom... Što dalje sa svojim životom. Čuti svoj unutarnji glas, hodati naprijed, ne odustajati ali znati istinu sudbine ispisane u kartama... Super.
Znam da ljubav nije najbitnija stvar na svijetlu, ali meni je. Takva sam osoba i vjerujem da za svakog postoji druga polovica i da je to to. Moja srodna duša. Bila sam godinu i pol dana sa jednim dečkom i
…prikaži još! prekinuli smo jer on više nije mogao i nije htio vezu. Ostavio me i krenuo dalje. Krenula sam i ja dalje, ali opet nešto mi neda mira. Ne mogu se pomiriti s tim. Sve je s njim bilo to to. Možda djetinjasto i glupo, ali odmah smo kliknuli. Poslije njega davala sam par puta priliku da me osvoje, da budem osvojena i voljena i da opet volim, ali nije uspjelo ništa da ga zaboravim i da se osjećam. Ponekad se nađem da plačem i dalje zbog njega i mislim si zašto? Zašto je prošlo toliko vremena, a sve to u vezi njega jednostavno ne prolazi i da li da pokušam opet sve ispočetka.
Znam da postoji uvijek nešto veće i više od nas. Energija ili oblik neke energije koja je uvijek oko nas nevidljiva i da postoje znakovi samo mi ih ne znamo čitati.
Meni mi samo trebao znak i vodilja, što da radim jer ja ovako ne mogu dalje.
Nikada više neću biti u potpusnosti sretna dok ne riješim neke stvari s njim do kraja, samo me zanima da li vrijedi pokušati ponovno i da li vrijedi doć i reći u facu, objasniti stvari da su ili bijele ili crne ili je sve šareno kao u mom slučaju.
A opet se pitam da li je vrijedno da mi pokaže da mu je stalo, a ništa ne bude, a ja ću i dalje patiti.
Ne mogu više.
Pišem ovo, a znam da neću osvojiti karte.
Ako ih ne osvojim, naći ću ih i kupiti jer želim znati.
Igrala sam tako par stvari, knjige, pa pitaj knjigu da ti da odg.
Rekla je knjiga da ćemo zauvijek biti sretni zajedno.
HAHAHA
ali to je malo nerealno da ti knjiga kaže. Želim više.
Želim više napokon biti sretna
Šteta što nisam navrijeme vidjela, jer bi se zasigurno javila. Nikako nemam sreće s takvim stvarima koje me jako interesiraju. Možda još nije vrijeme za mene da pročitam takve duhovne knjige. U životu ne treba ništa forsirati, šta dođe , dođe,...
Ostvari vezu s duhovnim vodičima
Komentari 18
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.