Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja imam 36 godina,170 cm sam visoka i teška 64 kg. Mislim da je ova tezina najbolja za ovu visinu jer kad sam imala 50 ili par kilograma više,bila sam premršava..na ovu visinu trebalo bi barem 60 kg imati.
Imam 46 godina, visoka sam 168 cm i imam 68 kg. Izgledam kao avion, a 20 godina mlađi muškarci sline nada mnom i vrlo rado bi trošili višak svoje energije sa mnom. Zato, cure, sve što je napisano uzmite s
…prikaži još! jako velikom rezervom.
Ja se osobno baš i ne slažem sa gore navedenom tablicom. Visoka sam 170 cm i imam 50 kg. Toliko sam bila teška i u srednjoj školi, variralo je do 2 kg manje, znači 48 kg. Sada navršavam 35 godina
…prikaži još! i također imam 50 kg s kojima sam više nego zadovoljna i moje tijelo je zadovoljno. Smatram da bi s 59 kg, kako stručnjaci kažu da je ta brojka primjerena za moju dob,bila debela.
Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura
…prikaži još! po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)
Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144
za vaš zaht
Draga merida, kao što je nutricionistica i napomenula u članku, na idealnu težinu utječu brojni faktori poput građe tijela te udjela mišića i masnoća u tijelu. Primjer u tekstu je kao što i piše, okviran. Pozdrav od Zdrave Krave
Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura
…prikaži još! po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)
Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144
za vaš zaht
Koliko kilograma treba imati u 30-ima, a koliko u 40-ima?
Komentari 8
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.