Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Meso skoro da ne jedem, pijem puno zelenog čaja ali bolova se nisam nikako mogla riješit dok nisam počela piti čaj od đumbira i jesti ušečereni đumbir s čokoladom, to mi stvarno pomaže, kad se kroz mjesec sjetim uzeti kesicu
…prikaži još!u đumbira i povremeno ga grickat po mogućnosti još i uz čokoladu nemam nikakvih tegoba, niti ne osjetim da su mi stiglni ti dani :))))
mene zanima kaj da ja napravim kad dobim dan prije menstruacije toliko jake grceve,da u tih sat vremena ,koliko to traje,doslovno umirem od bolova?i nema tu zdravije hrane kad sam pokusala na sve nacine i nista mi ne pomaze
Živa istina, otkad sam se počela zdravije hraniti, jesti cjelovite žitarice, manje masti i mesa, puno,puno voća, povrća bolovi su u potpunosti nestali, čak više nema ni simptoma prije nego što trebam dobiti menstruaciju (bolne grudi), I baš sam sam
…prikaži još! se pitala zašto i evo mi odgovora. Hvala :)
Kako ublažiti bolne menstruacije?
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.