Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Imam 18 god. Visoka sam 170 i imam 52 kg, htjela bih barem dobiti kojih 10 kg kao prije jer sam bila trudna i puno mi se svidalo sa vise kg nego sad pa molim pomoc kako da brze dobijem na kilazi.
Hvala
ja isto imam problema sa manjkom kilograma. Prošli mjesec sam počela jesti visoko kalorične namirnice no ne u ovolikim količinama jer mi se čini da je to malo previše. Dnevno unosim oko 2000 kalorija i debljam se pola kile na
…prikaži još! tjedan. Također uz to obavezno ide vježbanje tj povećanje mišićne mase.
Ja pak bih voljela dobiti kojih 7 kila.. visoka sam 168 i imam 62 kile i nisam nesto zadovoljn asa svojim izgledom,makar drugi mi govore da sam luda sto tako mislim jer imam super tjelo... bilo je perioda kada sam
…prikaži još!am se ubucila i onda smrsavila.. sekiracija...
Imam 20 godina, visoka sam 159 cm i imam 48 kg. Do prosle godine imala sam 56kg i u 2 mj smrsavila sam 6 kg zbog bolesti, te nako te bolesti jos 2 kg. Kako da na zdrav nacin vratim
…prikaži još! kilograme(do 5 kg)???
Kako se zdravo udebljati?
Komentari 10
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.