Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
gledam visinu i težinu...ja sam visoka 162 i imam 50 kg.43 godine...i nisam pre mršava tak da svaki comm je suvišan...
.i.dakle o čemu pričamo???....ovdje postoji višak od samo nekih 15 kg....tolko na tu temo.............
A ako su u pitanju "lokalizirane masnoće" samo na trbuhu i nigdje drugdje? Hoće li pomoći oko 40 min orbitreka 3-4x tjedno i uz to vježbe za trbušne mišiće? Inače sam vegetarijanka.
ovo je moje iskustvo. tek nakon 6 mj. redovnog vježbanja od najmanje sat vremena dnevno tae bo + zadnja 2 mj. oko 30-ak min. trbušnjake i vježbe za leđa sa utezima s time da nisam bila na nikakvoj dijeti trebalo
…prikaži još! mi da vidim rezultate. imala sam viška 10-ak kg. doduše, svaki sam tjedan vidjela pomake na tijelu ali to nije bilo ništa veliko no svejedno veseli i daje poticaj za dalje. nisam koristila nikakve preparate niti odlazila u salone.
Mene zanima za koliko vremena mogu skinuti masne naslage na trbuhu ako svaki dan lagano trčim 10 minuta a nakon toga radim vježbe za trbušne mišiće? Hvala unaprijed. :)
što kaže labica: svaki dan po 20-30 trbušnjaka i rezultati su tu. ja sam mjesec dana radila trbušnjake s tim da sam počela sa 20 i svaki tjedan povećavala za5 više. vozila sam i bicikl i šetala po kvartu i
…prikaži još! otišla sam 10cm u struku i 3 kile dolje. nije puno ali ipak sam vidjela neke rezultate i bila sam zadovoljna iako nije riječ o velikim gubicima.....
riješiti se kože bez estetskih zahvata.....nemoguće, ja sam rodila dvoje djece i vježbam svakodnevno a uz to nemam puno kila ali trbuh je uvijek tu ,a ovo sa c vitaminom ne pomaže
"Iako vježbam, trbuh mi je i dalje mlohav, ima li pomoći?"
Komentari 12
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.