Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Mene zanima za koliko vremena mogu skinuti masne naslage na trbuhu ako svaki dan lagano trčim 10 minuta a nakon toga radim vježbe za trbušne mišiće? Hvala unaprijed. :)
riješiti se kože bez estetskih zahvata.....nemoguće, ja sam rodila dvoje djece i vježbam svakodnevno a uz to nemam puno kila ali trbuh je uvijek tu ,a ovo sa c vitaminom ne pomaže
što kaže labica: svaki dan po 20-30 trbušnjaka i rezultati su tu. ja sam mjesec dana radila trbušnjake s tim da sam počela sa 20 i svaki tjedan povećavala za5 više. vozila sam i bicikl i šetala po kvartu i
…prikaži još! otišla sam 10cm u struku i 3 kile dolje. nije puno ali ipak sam vidjela neke rezultate i bila sam zadovoljna iako nije riječ o velikim gubicima.....
A ako su u pitanju "lokalizirane masnoće" samo na trbuhu i nigdje drugdje? Hoće li pomoći oko 40 min orbitreka 3-4x tjedno i uz to vježbe za trbušne mišiće? Inače sam vegetarijanka.
gledam visinu i težinu...ja sam visoka 162 i imam 50 kg.43 godine...i nisam pre mršava tak da svaki comm je suvišan...
.i.dakle o čemu pričamo???....ovdje postoji višak od samo nekih 15 kg....tolko na tu temo.............
ovo je moje iskustvo. tek nakon 6 mj. redovnog vježbanja od najmanje sat vremena dnevno tae bo + zadnja 2 mj. oko 30-ak min. trbušnjake i vježbe za leđa sa utezima s time da nisam bila na nikakvoj dijeti trebalo
…prikaži još! mi da vidim rezultate. imala sam viška 10-ak kg. doduše, svaki sam tjedan vidjela pomake na tijelu ali to nije bilo ništa veliko no svejedno veseli i daje poticaj za dalje. nisam koristila nikakve preparate niti odlazila u salone.
"Iako vježbam, trbuh mi je i dalje mlohav, ima li pomoći?"
Komentari 12
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.