Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Lagodan život ,bez problema i stresa će automatski biti "vidljiv" nekome koji voli promatrati face. Naime kad je lice u grču, unse stisnute, obrve namrštene,oči bez sjaja, koža siva,opuštena...i najzodnija osoba izleda manje privlačno.
Mislim da je to nemoguce na prvi pogled. Zasto? Ljudi su glumci svoje vrste. Kada si npr. uspijesan smiju ti se u facu ( u znak radosti) a u pravoj prirodi jedu se od muke. Nije ni cudo sto kazu
…prikaži još!zu Covjek je opasan kada je sit, a zivotinja kada je gladna!
Iz svog iskustva znam da upravo osobe koje glume da su vesele, da kofol nemaju problema u zivotu upravo takve osobe imaju najvise problema i najveci nemir svog srca i duse! Okolina svakako utise na tudje raspolozenje. Na zalost zivimo u takvoj sredini gdje neko cim iskaze svoje osjecanje, svoje nezadovoljstvo etiketira se kao "mekanom" i kao psihicima! Znaci dok ti prica ti slusas i fol imas potpuno razumijevanje a cim ti okrene ledja sa drugom klapom se smije i govori kako si psihic jer pokazujes svoja prava osjecanja.
Kazu da ima ljubav na prvi pogled - kako ona zavrsavaju? 98% razvoda! Ljudi kada vide nekog prvi put u prvom trenutku pomisle ah sto je sexy, vide 1000000 losih osobina ali ipak zbog lijepote zazmire na lose osobine -uzmu se i rastanu! Vidimo onda epilog "rezanja" jedno na drugo!
Kako neko moze nekoga procijeniti na osnovu izgleda? Nekako mi je to smijesno i glupo. Evo da vam pojasnim kako to izgleda:
- Kaze neko uh svidja mi se ona djevojka....ZALJUBLJEN SAM U NJU,,
Na prvi pogled nista cudno!
- Pitas ga : Kako se zove?
- Ne znam
- Gdje ide u skolu (fakultet)..radi li?
. Ne znam
. Ko su joj roditelji?
. Ne znam
- Odakle je?
- Ne znam.
Shvatate sta hocu da kazem? Kako mozes u nekoga da budes zaljubljen da nekoga simpatises a ne znas nista o njemu/njoj..kako?
Preporucujem da se osoba treba dobro upoznati bez obzira na "blago" lice i "lijep" osmijeh!
zdrava1987- nije sve tako crno ( a čitajući tvoj komentar imam osječaj kao da me mama ili baka ispituju a simpatiji-ak' ništa o njem ne znaš, ne izlazi :) )Možemo si dozvoliti na bazi iskustva prvu procjenu o osobi, ne
…prikaži još! ulijetati bez rezerve na sve rećeno, dati si vremena za dublju procjenu ,a da se ne možeš na prvu "zaljubiti"-možeš--u ono što si vidio u tom trenutku i što te se jako dojmilo!Ja sam inaće veseo tip osobe, i to ne umanjuje moje životne probleme,ali me ne uvjetuju,nisam pesimista koji samo na njih misli i koji radi toga drugima zagorčava život. Kod mene ti je pravilo: Onog dana kad prestanem maštati(kad se probudim bez snova),kad prestanem biti dijete znat ću da me više nema..
Kako pročitati lice na prvi pogled?
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.