Mislim da je to nemoguce na prvi pogled. Zasto? Ljudi su glumci svoje vrste. Kada si npr. uspijesan smiju ti se u facu ( u znak radosti) a u pravoj prirodi jedu se od muke.
Nije ni cudo sto kazu Covjek je opasan kada je sit, a zivotinja kada je gladna!
Iz svog iskustva znam da upravo osobe koje glume da su vesele, da kofol nemaju problema u zivotu upravo takve osobe imaju najvise problema i najveci nemir svog srca i duse! Okolina svakako utise na tudje raspolozenje. Na zalost zivimo u takvoj sredini gdje neko cim iskaze svoje osjecanje, svoje nezadovoljstvo etiketira se kao "mekanom" i kao psihicima! Znaci dok ti prica ti slusas i fol imas potpuno razumijevanje a cim ti okrene ledja sa drugom klapom se smije i govori kako si psihic jer pokazujes svoja prava osjecanja.
Kazu da ima ljubav na prvi pogled - kako ona zavrsavaju? 98% razvoda! Ljudi kada vide nekog prvi put u prvom trenutku pomisle ah sto je sexy, vide 1000000 losih osobina ali ipak zbog lijepote zazmire na lose osobine -uzmu se i rastanu! Vidimo onda epilog "rezanja" jedno na drugo!
Kako neko moze nekoga procijeniti na osnovu izgleda? Nekako mi je to smijesno i glupo. Evo da vam pojasnim kako to izgleda:
- Kaze neko uh svidja mi se ona djevojka....ZALJUBLJEN SAM U NJU,,
Na prvi pogled nista cudno!
- Pitas ga : Kako se zove?
- Ne znam
- Gdje ide u skolu (fakultet)..radi li?
. Ne znam
. Ko su joj roditelji?
. Ne znam
- Odakle je?
- Ne znam.
Shvatate sta hocu da kazem? Kako mozes u nekoga da budes zaljubljen da nekoga simpatises a ne znas nista o njemu/njoj..kako?
Preporucujem da se osoba treba dobro upoznati bez obzira na "blago" lice i "lijep" osmijeh!
zdrava1987- nije sve tako crno ( a čitajući tvoj komentar imam osječaj kao da me mama ili baka ispituju a simpatiji-ak' ništa o njem ne znaš, ne izlazi :) )Možemo si dozvoliti na bazi iskustva prvu procjenu o osobi, ne ulijetati bez rezerve na sve rećeno, dati si vremena za dublju procjenu ,a da se ne možeš na prvu "zaljubiti"-možeš--u ono što si vidio u tom trenutku i što te se jako dojmilo!Ja sam inaće veseo tip osobe, i to ne umanjuje moje životne probleme,ali me ne uvjetuju,nisam pesimista koji samo na njih misli i koji radi toga drugima zagorčava život. Kod mene ti je pravilo: Onog dana kad prestanem maštati(kad se probudim bez snova),kad prestanem biti dijete znat ću da me više nema..
Lagodan život ,bez problema i stresa će automatski biti "vidljiv" nekome koji voli promatrati face. Naime kad je lice u grču, unse stisnute, obrve namrštene,oči bez sjaja, koža siva,opuštena...i najzodnija osoba izleda manje privlačno.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji