Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja sam alergicna na sve osim na trave :-)) Tako da u ovo vrijeme mbrozije osim curenja nosa i jakog svrbeza ociju sam imala i intenzivne kozne reakcije ... strasno za trpit. Ono sto je meni stvarno pomoglo je akupunktura!!
…prikaži još! Prije nekoliko godina sam krenula na turu od 10x, nakon toga jos sljedece godine u veljaci (tada ima najmanje alergena) i nakon toga mi je vec trecu godinu sasvim ok .. sad popijem samo Claritin i simptoma uopce nema, a prije sam ih imala unatoc svoj terapiji tabletama i sprejevima za nos. Cijena jedne ture od 10x bi trebala biti oko 1500 kn .. a to je stvarno prema ovoj cijeni za hiposenzibilizaciju skoro pa nista :-))
to mi zvuci dobro, raspitat cu se za tu opciju i vidjeti sto mi ljecnik savjetuje, mozes li mi reci jesi li ju radila u Zagrebu i kad bi mi ime mogla reci bilo bi super, danas je tesko naci
…prikaži još! one stvarno dobre :)
Moja preporuka je da to obavis kod lijecnika koji je i educiran za akupunkturu, tako da si sigurna da ta osoba zna sto radis. Ja sam to radila u Zagrebu, kod dr Reljanovica na Kaptolu i stvarno ga mogu preporuciti
…prikaži još! :-))
Drzim fige .. ako krenes sad smanjit ce ti reakciju, a onda obavezno kreni na drugu turu u veljaci :-))
ja svoju alergiju liječim sa jednim prirodnim domačim lijekom.kada imam napad alergije popijemtaj lijek 2-3dana uzastopce po 3puta na dan poslije jela i nemam više problema cjelu sezonu!
Hiposenzibilizacija kosta 15 000kn, s tim da zdravstvo ne placa ni lipe, ne znam tko si moze to priustiti. Ja sam alergicna na trave, korov i pelud, kad mi rade alergotest se krizaju da takav slucaj jos vidjeli nisu,a 15000kn
…prikaži još! nije lako stvoriti.. s tim da se to mora raditi nekoliko godina.
ja sam se svoje teške alergije na ambroziju riješila akupunkturom. Već preko 7 godina uopće nemam nikakvoh simptoma, tako da nemam više niti potrebe za bilo kakvim lijekom ili tretmanom. Išla sam kod dr. Gorana Cara u ZG, Središće i
…prikaži još!i kod njega nije bilo nešto skupo
Simptomi alergije na amboroziju i zašto sve više ljudi pati od iste
Komentari 8
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.